Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Vuma
Edzés Tactiek Vuma 2
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
25.1 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten adequate
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Joclécio passt de bal met de wreef. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano geeft de bal voor. Duindam maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:1

16e minuut.
Göndör is nu in balbezit. Joclécio onderschept slim de pass. Joclécio met een sublieme pass. Alpízar geeft een hoge lob. Duindam maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kaulics onderschept slim de pass. Kaulics geeft een hoge lob. Inworp. Rymaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alpízar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vadász probeert naar een medespeler te passen. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano geeft de bal voor. MacDiarmid krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bohus geeft de bal voor. Rymaszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vadász. Vadász krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász is nu in balbezit. Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski geeft een hoge lob. Duindam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Joclécio passt de bal in één keer door. Duindam is nu in balbezit. Alpízar rent richting de bal. Alpízar haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:2

37e minuut.
Boncz kopt de bal weg. Fazekas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewandowski is nu in balbezit. MacDiarmid onderschept slim de pass. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:3

42e minuut.
Rymaszewski passt de bal in één keer door. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar geeft de bal voor. Daar is MacDiarmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Barbachowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 63%, Vuma 37%.
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:3

47e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam passt de bal met de wreef. Bohus is nu in balbezit. Bohus geeft een hoge lob. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Duindam de bal. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar passt de bal in één keer door. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Rymaszewski geeft een hoge lob. Alpízar kopt de bal weg. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:4

82e minuut.
Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski met een sublieme pass. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:5

86e minuut.
Bohus geeft de bal voor. Vadász probeert de bal aan de voet te houden. Duindam is nu in balbezit. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 66%, Vuma 34%.
Újpesti Fociakadémia - Vuma 0:5