Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King Behive Simulation
:) Tactiek Sweep
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Csank trapt de bal weg. Żyłas kopt de bal weg. Radevich geeft een hoge lob. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kaile verovert de bal door een tackle van achteren. Kaile passt de bal zonder na te denken. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 1:0

7e minuut.
Płonka speelt de bal door. Kaile rent richting de bal. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Radevich is nu in balbezit. Radevich probeert naar een medespeler te passen. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi geeft een hoge lob. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich haalt uit met een fantastische trap. Petróczi probeert de bal aan de voet te houden. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 2:0

28e minuut.
Bellato geeft een hoge lob. Kollár kopt de bal weg. Radevich met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dankó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albertocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellato heeft problemen om de bal te vangen. Bellato geeft een lange en hoge pass. Csank bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albertocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Dankó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Radevich geeft een hoge lob. Kaile kopt de bal weg. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 3:0

36e minuut.
Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Płonka rent richting de bal. Płonka probeert naar een medespeler te passen. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Bellato de bal. Bellato geeft een lange en hoge pass. Daar is Petróczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ... Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Albertocchi onderschept slim de pass. Albertocchi passt de bal in één keer door. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 14%, Behive Simulation 86%.
Street King - Behive Simulation 4:0

47e minuut.
Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth passt de bal zonder na te denken. Albertocchi speelt de bal door. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Radevich de bal. Radevich passt de bal in één keer door. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 5:0

52e minuut.
Gyurováth geeft een lange en hoge pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Petróczi is nu in balbezit. Kaile verovert de bal door een tackle van achteren. Kaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 6:0

56e minuut.
Albertocchi kopt de bal weg. Radevich met een sublieme pass. Dankó heeft problemen om de bal te vangen. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. Żyłas rent richting de bal. Żyłas geeft een hoge lob. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Albertocchi met een snelle inworp. Bellato geeft de bal voor. Klungelig pakt Schwarz de bal. Kaile is nu in balbezit. Kaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Behive Simulation 7:0

63e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Radevich rent richting de bal. Radevich geeft een hoge lob. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Płonka rent richting de bal. Płonka geeft de bal voor. Kaile is nu in balbezit. Kaile passt de bal met de wreef. Radevich probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bellato is nu in balbezit. Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal in één keer door. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 17%, Behive Simulation 83%.
Street King - Behive Simulation 7:0