Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behive Simulation Street King
Sweep Tactiek :)
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 49
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Albertocchi passt de bal met de wreef. Seyidzadə geeft de bal voor. Daar is Dankó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonka is nu in balbezit. Płonka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bottani onderschept slim de pass. Bellato geeft een hoge lob. Petróczi kopt de bal weg. Kaile is nu in balbezit. Kaile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csank probeert naar een medespeler te passen. Bellato kopt de bal weg. Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csank probeert naar een medespeler te passen. Radevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Petróczi de bal. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile passt de bal zonder na te denken. Aponyi is nu in balbezit. Albertocchi onderschept slim de pass. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Albertocchi geeft een hoge lob. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Csank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:1

13e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi passt de bal met de wreef. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:2

18e minuut.
Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Bellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:3

21e minuut.
Radevich rent richting de bal. Radevich passt de bal met de wreef. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel. Petróczi probeert de bal aan de voet te houden. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi passt de bal in één keer door. Gyurováth geeft een lange en hoge pass. Płonka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Albertocchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radevich springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Płonka de bal onder controle te krijgen. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Csank bokst de bal weg.

32e minuut.
Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi geeft een hoge lob. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gyurováth onderschept slim de pass. Gyurováth passt de bal zonder na te denken. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:4

35e minuut.
Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich passt de bal in één keer door. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:5

39e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato onderschept slim de pass. Bellato met een sublieme pass. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:6

40e minuut.
Seyidzadə speelt de bal door. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Kaile heeft problemen om de bal te vangen. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gyurováth heeft problemen om de bal te vangen. Zalavári onderschept slim de pass. Bellato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bellato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 76%, Street King 24%.
Behive Simulation - Street King 0:6

48e minuut.
Zalavári probeert de bal met de borst te controleren. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Petróczi geeft een hoge lob. Inworp. Albertocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płonka controleert de bal met de borst. Płonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gyurováth geeft een lange en hoge pass. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich met een sublieme pass. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kaile is nu in balbezit. Kaile haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Żyłas rent richting de bal. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaile de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Csank met een harde bal richting middenveld. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:7

61e minuut.
Radevich rent richting de bal. Płonka is nu in balbezit. Radevich met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile schiet op doel. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:8

62e minuut.
Szokola is nu in balbezit. Szokola passt de bal met de wreef. Dankó is nu in balbezit. Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Radevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaile de bal. Radevich met een sublieme pass. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:9

68e minuut.
Albertocchi geeft een hoge lob. Petróczi controleert de bal met de borst. Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Kaile rent richting de bal. Kaile geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Kaile de bal. Radevich rent richting de bal. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Dárday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellato probeert naar een medespeler te passen. Kollár probeert naar een medespeler te passen. Kaile is nu in balbezit. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich speelt de bal door. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Csank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:10

80e minuut.
Radevich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár is nu in balbezit. Kaile onderschept slim de pass. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Radevich rent richting de bal. Radevich geeft de bal voor. Daar is Dankó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaile de bal onder controle te krijgen. Bellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato met een sublieme pass. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Street King 0:11

88e minuut.
Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi geeft de bal voor. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kollár de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dárday rent richting de bal. Radevich onderschept slim de pass. Radevich passt de bal in één keer door. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Petróczi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albertocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płonka probeert de bal met de borst te controleren. Petróczi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 82%, Street King 18%.
Behive Simulation - Street King 0:11