Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botláb FC Kartal
Jóleszez Tactiek Rumatejbe
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Kuster geeft een lange en hoge pass. Váczi kopt de bal weg. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vargha passt de bal zonder na te denken. Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal zonder na te denken. Vargha is nu in balbezit. Vargha schiet op doel. Radliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Samotsvetov passt de bal met de wreef. Vargha rent richting de bal. Vargha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vass de bal. Vass haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Váczi de bal. Kuster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Váczi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vargha met een sublieme pass. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel. Radliński bokst de bal weg.

37e minuut.
Piecha rent richting de bal. Piecha passt de bal met de wreef. Vargha speelt de bal door. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha geeft de bal voor. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - Kartal 0:1

40e minuut.
Váczi rent richting de bal. Wydra onderschept slim de pass. Özengin is nu in balbezit. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra speelt de bal door. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 55%, Kartal 45%.
Botláb FC - Kartal 0:1

54e minuut.
Dean probeert naar een medespeler te passen. Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Turi zijn tegenspeler op de grond. Turi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Airo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kintiger rent richting de bal. Kintiger geeft een lange en hoge pass. Wydra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kuster kopt de bal weg. Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pranješ. Pranješ krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vass raakt geblesseerd tijdens het duel. Gvaskó kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Radliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - Kartal 0:2

72e minuut.
Daar is Kuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov is nu in balbezit. Kuster maakt een afschuwelijke overtreding. Kuster krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kintiger rent richting de bal. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean passt de bal in één keer door. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wydra probeert naar een medespeler te passen. Özengin rent richting de bal. Rékasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rékasi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 53%, Kartal 47%.
Botláb FC - Kartal 0:2