Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Botláb FC
Rumatejbe Tactiek Jóleszez
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Vargha speelt de bal door. Klungelig pakt Vass de bal. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Vargha rent richting de bal. Vargha geeft een hoge lob. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Patrikyan passt de bal in één keer door. Vass rent richting de bal. Dean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gvaskó zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Botláb FC 1:0

19e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Pranješ is nu in balbezit. Pranješ passt de bal in één keer door. Özengin is nu in balbezit. Özengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kartal - Botláb FC 1:1

24e minuut.
Hauksson probeert naar een medespeler te passen. Dean met een sublieme pass. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft een hoge lob. Dzsudzsák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Piecha probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savioja. Savioja krijgt een gele kaart. Gvaskó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vass neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Airo speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Pranješ rent richting de bal. Pranješ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 51%, Botláb FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kartal - Botláb FC 1:1

46e minuut.
Savioja probeert naar een medespeler te passen. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha passt de bal met de wreef. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Botláb FC 2:1

50e minuut.
Inworp. Kuster komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi onderschept slim de pass. Váczi met een sublieme pass. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kertész speelt de bal door. Daar is Hauksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauksson probeert naar een medespeler te passen. Kuster is nu in balbezit. Kuster geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vass rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Vass is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Váczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gvaskó maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 55%, Botláb FC 45%.
Kartal - Botláb FC 2:1