Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siófok Atom SC
-442- Tactiek 3-4-3
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Quốc Hải met de inworp. Sauh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morköy. Morköy krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rava onderschept slim de pass. Rava geeft een hoge lob. Antelj probeert de bal met de borst te controleren. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Atom SC 1:0

8e minuut.
Kakuja geeft een hoge lob. Morköy kopt de bal weg. Jankoš controleert de bal met de borst. Jankoš haalt uit met een fantastische trap. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kronja met een sublieme pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik speelt de bal door. Jankoš rent richting de bal. Jankoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siófok - Atom SC 1:1

13e minuut.
Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas geeft de bal voor. Sauh verovert de bal door een tackle van achteren. Morköy is nu in balbezit. Morköy haalt uit met een fantastische trap. Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sauh probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
El-Suleiman trapt de bal weg. Szpiech kopt de bal weg. Spēks met een sublieme pass. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Faron controleert de bal met de borst. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēks rent richting de bal. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kronja onderschept slim de pass. Kronja speelt de bal door. Faron is nu in balbezit. Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz is nu in balbezit. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Rava rent richting de bal. Jankoš verovert de bal door een tackle van achteren. Jankoš haalt uit met een fantastische trap. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Atom SC 1:2

40e minuut.
Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš haalt uit met een fantastische trap. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Atom SC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 56%, Atom SC 44%.
Siófok - Atom SC 1:3

48e minuut.
El-Suleiman speelt de bal door. Spēks kopt de bal weg. Piwownik met een sublieme pass. Klungelig pakt Jankoš de bal. Jankoš schiet op doel. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Lemmens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spēks bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kakuja geeft een lange en hoge pass. Jankoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Atom SC 1:4

69e minuut.
Lemmens probeert naar een medespeler te passen. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek met een sublieme pass. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Olechwierowicz is nu in balbezit. Hardy verovert de bal door een tackle van achteren. Hardy geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Atom SC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 41%, Atom SC 59%.
Siófok - Atom SC 1:5