Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Embrechts FC iteprendo fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Sz. Kovács met de inworp. Porubszki is nu in balbezit. Met opzet legt Jakupcsek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jakupcsek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Jordáki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karsai komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Nyúl speelt de bal door. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Czédli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czédli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Herényi verovert de bal door een tackle van achteren. Herényi geeft een lange en hoge pass. Daar is Czeczeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czédli is nu in balbezit. Czédli haalt uit met een fantastische trap. Dulkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Györk met de inworp. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Karsai is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Györk is nu in balbezit. Györk geeft een hoge lob. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Karsai verovert de bal door een tackle van achteren. Karsai schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Kulacsik heeft problemen om de bal te vangen. Weitner rent richting de bal. Weitner passt de bal zonder na te denken. Karsai rent richting de bal. Karsai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embrechts FC 50%, iteprendo fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Embrechts FC - iteprendo fc 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zahorecz trapt de bal weg. Weitner kopt de bal weg. Györk bereikt de bal nog maar net als eerste. Györk geeft de bal voor. Gyulay bokst de bal weg.

54e minuut.
Zahorecz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sz. Kovács met een snelle inworp. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Breznay de bal onder controle te krijgen. Czédli rent richting de bal. Czédli draait met de bal, schiet en ... Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Radics probeert naar een medespeler te passen. Györk rent richting de bal. Rabóczki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabóczki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Weitner speelt de bal door. Boncz rent richting de bal. Karsai verovert de bal door een tackle van achteren. Karsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Györk is nu in balbezit. Györk geeft de bal voor. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai haalt uit met een fantastische trap. Gyulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyulay met een sublieme pass. Breznay controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyúl. Breznay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Breznay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Radics geeft een hoge lob. Daar is Herényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Boncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncz is nu in balbezit. Karsai onderschept slim de pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kis passt de bal in één keer door. Weitner is nu in balbezit. Weitner passt de bal in één keer door. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Embrechts FC 64%, iteprendo fc 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Embrechts FC - iteprendo fc 0:0