Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Embrechts FC
Rumatejbe Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 20.6
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov speelt de bal door. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 1:0

4e minuut.
Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov met een sublieme pass. Klungelig pakt Gvaskó de bal. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vass probeert de bal met de borst te controleren. Vass schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Váczi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabóczki de bal. Vargha rent richting de bal. Vargha geeft een hoge lob. Gvaskó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gvaskó passt de bal zonder na te denken. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov onderschept slim de pass. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 2:0

17e minuut.
Vass speelt de bal door. Piecha is nu in balbezit. Piecha passt de bal met de wreef. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Gyulay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vargha geeft de bal voor. Herényi kopt de bal weg. Samotsvetov met een sublieme pass. Klungelig pakt Gvaskó de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gyulay met een harde bal richting middenveld. Porubszki rent richting de bal. Porubszki speelt de bal door. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass schiet op doel. Gyulay bokst de bal weg.

23e minuut.
Gvaskó rent richting de bal. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó schiet op doel. Gyulay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 3:0

27e minuut.
Boncz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piecha verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha met een sublieme pass. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Gyulay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 4:0

31e minuut.
Inworp. Piecha met de inworp. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Boncz probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gvaskó passt de bal met de wreef. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Gyulay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó geeft de bal voor. Daar is Rabóczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vargha zal de hoekschop nemen. Gyulay bokst de bal weg. Boncz is nu in balbezit. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 5:0

36e minuut.
Vargha rent richting de bal. Vargha met een sublieme pass. Boncz is nu in balbezit. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Gyulay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 6:0

39e minuut.
Turi is nu in balbezit. Turi probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Gyulay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 7:0

45e minuut.
Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass onderschept slim de pass. Vass haalt uit met een fantastische trap. Boncz probeert de bal aan de voet te houden. Gyulay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 20%, Embrechts FC 80%.
Kartal - Embrechts FC 8:0

46e minuut.
Rabóczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargha met de inworp. Samotsvetov geeft de bal voor. Gyulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gárdonyi rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi speelt de bal door. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piecha is nu in balbezit. Piecha probeert naar een medespeler te passen. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass schiet op doel. Gyulay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 9:0

57e minuut.
Piecha kopt de bal weg. Turi is nu in balbezit. Porubszki maakt een afschuwelijke overtreding. Porubszki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha passt de bal met de wreef. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó schiet op doel. Gyulay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 10:0

64e minuut.
Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó passt de bal met de wreef. Vass rent richting de bal. Vass haalt uit met een fantastische trap. Gyulay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 11:0

66e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov geeft een lange en hoge pass. Vass is nu in balbezit. Vass haalt uit met een fantastische trap. Gyulay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 12:0

68e minuut.
Turi is nu in balbezit. Nyúl met een sublieme pass. Samotsvetov speelt de bal door. Piecha rent richting de bal. Piecha geeft de bal voor. Gyulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vass is nu in balbezit. Vass schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 13:0

70e minuut.
Vass probeert de bal aan de voet te houden. Váczi probeert naar een medespeler te passen. Vargha is nu in balbezit. Vargha geeft een lange en hoge pass. Gvaskó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Samotsvetov heeft problemen om de bal te vangen. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass draait met de bal, schiet en ... Gyulay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó schiet op doel. Gyulay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 14:0

78e minuut.
Vargha is nu in balbezit. Vargha speelt de bal door. Váczi speelt de bal door. Gvaskó heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Turi is nu in balbezit. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Samotsvetov geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Gyulay met een harde bal richting middenveld. Vargha rent richting de bal. Vargha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Piecha heeft problemen om de bal te vangen. Piecha passt de bal in één keer door. Boncz met een sublieme pass. Vass rent richting de bal. Vass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - Embrechts FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 10%, Embrechts FC 90%.
Kartal - Embrechts FC 15:0