Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botláb FC iteprendo fc
Jóleszez Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten weak
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ passt de bal met de wreef. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin schiet op doel. Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 1:0

2e minuut.
Weitner speelt de bal door. Klungelig pakt Jordáki de bal. Pranješ verovert de bal door een tackle van achteren. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czeczeli de bal onder controle te krijgen. Dulkai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 2:0

4e minuut.
Özengin onderschept slim de pass. Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal in één keer door. Özengin is nu in balbezit. Özengin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hauksson kopt de bal weg. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin passt de bal zonder na te denken. Pranješ rent richting de bal. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Jakupcsek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özengin is nu in balbezit. Özengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Airo bereikt de bal nog maar net als eerste. Airo passt de bal met de wreef. Pranješ met een sublieme pass. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pranješ rent richting de bal. Pranješ haalt uit met een fantastische trap. Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 3:0

12e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean passt de bal met de wreef. Kintiger probeert naar een medespeler te passen. Pranješ rent richting de bal. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Dulkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Ferling met de inworp. Kintiger met een sublieme pass. Pranješ is nu in balbezit. Pranješ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra geeft een hoge lob. Pranješ heeft problemen om de bal te vangen. Pranješ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 4:0

18e minuut.
Dean onderschept slim de pass. Dean geeft de bal voor. Czeczeli kopt de bal weg. Kintiger rent richting de bal. Kintiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hauksson kopt de bal weg. Patrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan geeft de bal voor. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hámori is nu in balbezit. Kintiger onderschept slim de pass. Kintiger passt de bal in één keer door. Özengin is nu in balbezit. Özengin draait met de bal, schiet en ... Dulkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dean geeft een hoge lob. Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pranješ de bal. Pranješ schiet op doel. Dulkai bokst de bal weg.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Weitner de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean met een sublieme pass. Pranješ rent richting de bal. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Özengin is nu in balbezit. Özengin draait met de bal, schiet en ... Dulkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 5:0

36e minuut.
Radics geeft een hoge lob. Patrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan passt de bal in één keer door. Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Özengin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Dulkai trapt de bal weg. Dean kopt de bal weg. Pranješ rent richting de bal. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Dulkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kintiger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zahorecz kopt de bal weg. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kintiger geeft een hoge lob. Özengin kopt de bal weg. Pranješ rent richting de bal. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 6:0

43e minuut.
Daar is Weitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranješ verovert de bal door een tackle van achteren. Pranješ passt de bal in één keer door. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kintiger rent richting de bal. Kintiger passt de bal met de wreef. Czeczeli heeft problemen om de bal te vangen. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 15%, iteprendo fc 85%.
Botláb FC - iteprendo fc 7:0

50e minuut.
Jakupcsek met een snelle inworp. Radics probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 8:0

51e minuut.
Wydra speelt de bal door. Özengin is nu in balbezit. Özengin speelt de bal door. Pranješ rent richting de bal. Pranješ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 9:0

56e minuut.
Patrikyan met een sublieme pass. Daar is Pranješ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranješ probeert naar een medespeler te passen. Özengin rent richting de bal. Özengin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 10:0

68e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Daar is Patrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikyan speelt de bal door. Özengin is nu in balbezit. Özengin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 11:0

71e minuut.
Györk met een sublieme pass. Hauksson geeft een hoge lob. Daar is Özengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ haalt uit met een fantastische trap. Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özengin is nu in balbezit. Özengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 12:0

74e minuut.
Radics met een sublieme pass. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Özengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özengin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Dean de bal. Dean geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Weitner de bal onder controle te krijgen. Pranješ rent richting de bal. Pranješ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 13:0

80e minuut.
Hámori rent richting de bal. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan passt de bal in één keer door. Özengin is nu in balbezit. Özengin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Doeltrap. Dulkai met een harde bal richting middenveld. Dean kopt de bal weg. Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dulkai met een harde bal richting middenveld. Kintiger kopt de bal weg. Klungelig pakt Pranješ de bal. Pranješ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Kintiger de bal. Kintiger met een sublieme pass. Pranješ controleert de bal met de borst. Pranješ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zahorecz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - iteprendo fc 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 27%, iteprendo fc 73%.
Botláb FC - iteprendo fc 14:0