Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siófok bmte
-442- Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Laczi met de inworp. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Luba verovert de bal door een tackle van achteren. Luba met een sublieme pass. Szpiech rent richting de bal. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Váncza verovert de bal door een tackle van achteren. Váncza geeft een hoge lob. Inworp. Luba met een snelle inworp. Ogryzek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauh onderschept slim de pass. Sauh passt de bal met de wreef. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Luba is nu in balbezit. Luba passt de bal in één keer door. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Füsti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz passt de bal zonder na te denken. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boross zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Füsti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek geeft een hoge lob. Sauh kopt de bal weg. Daar is Szpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 16%, bmte 84%.
Siófok - bmte 2:0

50e minuut.
Sauh speelt de bal door. Klungelig pakt Sági de bal. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 3:0

51e minuut.
Sauh rent richting de bal. Sauh probeert naar een medespeler te passen. Gyurka is nu in balbezit. Lemmens verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmens geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 4:0

52e minuut.
Tatai met een sublieme pass. Klungelig pakt Mester de bal. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Füsti trapt de bal weg van het doel. Sauh kopt de bal weg. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens geeft een lange en hoge pass. Szpiech kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gyurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmens geeft de bal voor. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 5:0

68e minuut.
Luba passt de bal met de wreef. Lemmens geeft een lange en hoge pass. Kőtörő rent richting de bal. Luba onderschept slim de pass. Luba geeft een lange en hoge pass. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Füsti met een harde bal richting middenveld. Luba kopt de bal weg. Laczi heeft problemen om de bal te vangen. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 6:0

72e minuut.
Daar is Mester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vólent is nu in balbezit. Vólent passt de bal in één keer door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sauh kopt de bal weg. Sági geeft de bal voor. Olechwierowicz kan de bal niet met de borst controleren. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ... Füsti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 7:0

76e minuut.
Szamocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamocki geeft een hoge lob. Szpiech kopt de bal weg. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Olechwierowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech speelt de bal door. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ... Füsti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 8:0

83e minuut.
Füsti speelt de bal door. Luba kan de bal niet met de borst controleren. Luba probeert naar een medespeler te passen. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech schiet op doel. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Füsti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - bmte 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 17%, bmte 83%.
Siófok - bmte 9:0