Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal iteprendo fc
Rumatejbe Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 24
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Vargha rent richting de bal. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Radics rent richting de bal. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 1:0

3e minuut.
Piecha geeft een lange en hoge pass. Zahorecz heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Dulkai met een harde bal richting middenveld. Breznay rent richting de bal. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Ferling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferling geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kertész met een sublieme pass. Samotsvetov kopt de bal weg. Zahorecz heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal zonder na te denken. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 2:0

12e minuut.
Samotsvetov verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov geeft de bal voor. Gvaskó kopt de bal weg. Kis probeert de bal met de borst te controleren. Vargha geeft een hoge lob. Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Piecha speelt de bal door. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Váczi kopt de bal weg. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal zonder na te denken. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Vargha speelt de bal door. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal in één keer door. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 3:0

26e minuut.
Gvaskó rent richting de bal. Zahorecz rent richting de bal. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 4:0

30e minuut.
Breznay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vass is nu in balbezit. Vass draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Zahorecz trapt de bal weg. Vargha geeft een hoge lob. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 5:0

34e minuut.
Kis geeft een hoge lob. Rékasi kopt de bal weg. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Vass is nu in balbezit. Vass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een hoge lob. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dulkai trapt de bal weg. Breznay kopt de bal weg. Rékasi speelt de bal door. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dulkai probeert naar een medespeler te passen. Vargha kopt de bal weg. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 32%, iteprendo fc 68%.
Kartal - iteprendo fc 5:0

48e minuut.
Czeczeli kopt de bal weg. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal in één keer door. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Samotsvetov passt de bal met de wreef. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal met de wreef. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Samotsvetov verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov met een sublieme pass. Vass is nu in balbezit. Vass draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radics is nu in balbezit. Piecha verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha passt de bal zonder na te denken. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vargha speelt de bal door. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dulkai trapt de bal weg van het doel. Váczi speelt de bal door. Zahorecz heeft problemen om de bal te vangen. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal zonder na te denken. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó schiet op doel. Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Piecha geeft een lange en hoge pass. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Rékasi kopt de bal weg. Váczi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czeczeli de bal. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Samotsvetov kopt de bal weg. Gvaskó probeert naar een medespeler te passen. Vass is nu in balbezit. Vass haalt uit met een fantastische trap. Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 6:0

76e minuut.
Gvaskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vass de bal. Vass haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - iteprendo fc 7:0

81e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay is nu in balbezit. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó schiet op doel. Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Vargha met de inworp. Vass met een sublieme pass. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 26%, iteprendo fc 74%.
Kartal - iteprendo fc 7:0