Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.30 [del]
  • Stadion: Atom Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4399
Atom SC iteprendo fc
3-4-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 23.8
solid Schieten weak
average Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Breznay onderschept slim de pass. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Jakupcsek rent richting de bal. Spēks verovert de bal door een tackle van achteren. Spēks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Faron kopt de bal weg. Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis is nu in balbezit. Morköy onderschept slim de pass. Morköy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morköy verovert de bal door een tackle van achteren. Morköy met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Jankoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 1:0

10e minuut.
Sas probeert naar een medespeler te passen. Jankoš rent richting de bal. Daar is Jankoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 2:0

12e minuut.
Jankoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spēks is nu in balbezit. Spēks passt de bal in één keer door. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Morköy passt de bal in één keer door. Jakupcsek rent richting de bal. Piwownik onderschept slim de pass. Jankoš rent richting de bal. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 3:0

20e minuut.
Quốc Hải met een sublieme pass. Morköy is nu in balbezit. Morköy passt de bal met de wreef. Daar is Jankoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankoš haalt uit met een fantastische trap. Dulkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Morköy onderschept slim de pass. Morköy passt de bal zonder na te denken. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Dulkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēks is nu in balbezit. Spēks speelt de bal door. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Györk controleert de bal met de borst. Sas speelt de bal door. Klungelig pakt Jankoš de bal. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jankoš geeft een lange en hoge pass. Piwownik is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sas neemt de hoekschop. Jankoš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 4:0

35e minuut.
Morköy onderschept slim de pass. Morköy met een sublieme pass. Jankoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankoš schiet op doel. Dulkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēks onderschept slim de pass. Spēks passt de bal zonder na te denken. Jankoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom SC 29%, iteprendo fc 71%.
Atom SC - iteprendo fc 4:0

53e minuut.
Spēks geeft een hoge lob. Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Morköy probeert naar een medespeler te passen. Jankoš heeft problemen om de bal te vangen. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Piwownik passt de bal met de wreef. Spēks is nu in balbezit. Spēks passt de bal zonder na te denken. Jankoš is nu in balbezit. Jankoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Piwownik kopt de bal weg. Kis heeft problemen om de bal te vangen. Morköy rent richting de bal. Jankoš rent richting de bal. Jankoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 5:0

61e minuut.
Jankoš rent richting de bal. Jankoš passt de bal in één keer door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 6:0

67e minuut.
Spēks onderschept slim de pass. Spēks met een sublieme pass. Jankoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom SC - iteprendo fc 7:0

71e minuut.
Zahorecz geeft een lange en hoge pass. Hardy is nu in balbezit. Weitner begaat een overtreding. Weitner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hardy is nu in balbezit. Ferling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hardy. Ferling raakt geblesseerd tijdens het duel. Breznay komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jakupcsek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hámori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom SC 46%, iteprendo fc 54%.
Atom SC - iteprendo fc 7:0