Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal bmte
Rumatejbe Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Mester is nu in balbezit. Samotsvetov verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Paal! Füsti bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Vólent rent richting de bal. Piecha onderschept slim de pass. Piecha passt de bal in één keer door. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi onderschept slim de pass. Váczi probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 1:0

4e minuut.
Rékasi geeft een hoge lob. Vass rent richting de bal. Vass speelt de bal door. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov met een sublieme pass. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass draait met de bal, schiet en ... Füsti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 2:0

8e minuut.
Piecha passt de bal met de wreef. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gvaskó de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatai is nu in balbezit. Rékasi geeft een hoge lob. Gvaskó controleert de bal met de borst. Gvaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 3:0

12e minuut.
Gvaskó is nu in balbezit. Vólent onderschept slim de pass. Piecha begaat een overtreding. Piecha krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Samotsvetov onderschept slim de pass. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó is nu in balbezit. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Füsti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 4:0

20e minuut.
Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó passt de bal in één keer door. Vass rent richting de bal. Vass schiet op doel. Füsti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Füsti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Váncza trapt de bal weg. Turi kopt de bal weg. Vólent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 5:0

33e minuut.
Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov onderschept slim de pass. Vass is nu in balbezit. Vass draait met de bal, schiet en ... Füsti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 6:0

39e minuut.
Csákányi geeft de bal voor. Váczi is nu in balbezit. Samotsvetov met een sublieme pass. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Samotsvetov geeft een lange en hoge pass. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass passt de bal in één keer door. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Újfalusi rent richting de bal. Váczi onderschept slim de pass. Váczi passt de bal in één keer door. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass schiet op doel. Füsti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 16%, bmte 84%.
Kartal - bmte 6:0

47e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó schiet op doel. Füsti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 7:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piecha met een snelle inworp. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov geeft een lange en hoge pass. Vass maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Füsti met een harde bal richting middenveld. Turi kopt de bal weg. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 8:0

51e minuut.
Klungelig pakt Tatai de bal. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Vass is nu in balbezit. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Doeltrap. Füsti met een harde bal richting middenveld. Váczi kopt de bal weg. Vass rent richting de bal. Vass haalt uit met een fantastische trap. Füsti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov geeft de bal voor. Vass is nu in balbezit. Vass haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dzsudzsák geeft de bal voor. Piecha kopt de bal weg. Daar is Laczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov geeft een hoge lob. Vass maakt een snoekduik en kopt de bal. Füsti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov geeft de bal voor. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 9:0

64e minuut.
Vargha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Samotsvetov de bal. Samotsvetov geeft de bal voor. Gvaskó springt en kopt de bal. Füsti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 10:0

66e minuut.
Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gvaskó de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 11:0

72e minuut.
Vass probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov heeft problemen om de bal te vangen. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piecha de bal. Piecha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Vass de bal. Vass passt de bal met de wreef. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Váncza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Turi passt de bal met de wreef. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov speelt de bal door. Klungelig pakt Gvaskó de bal. Gvaskó draait met de bal, schiet en ... Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal - bmte 12:0

82e minuut.
Vargha met de inworp. Vass met een sublieme pass. Klungelig pakt Samotsvetov de bal. Samotsvetov geeft een lange en hoge pass. Gvaskó springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Váncza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vargha neemt de hoekschop. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Vass probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal 13%, bmte 87%.
Kartal - bmte 12:0