Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iteprendo fc Siófok
Normal Tactiek -442-
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Jordáki rent richting de bal. Luba onderschept slim de pass. Luba probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dulkai met een harde bal richting middenveld. Lemmens kopt de bal weg. Klungelig pakt Kis de bal. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Butteroni onderschept slim de pass. Luba geeft een lange en hoge pass. Szpiech kopt de bal weg. Olechwierowicz probeert de bal met de borst te controleren. Olechwierowicz schiet op doel. Dulkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Szpiech is nu in balbezit. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iteprendo fc - Siófok 0:1

16e minuut.
Ogryzek geeft een hoge lob. Sauh kopt de bal weg. Zahorecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek geeft een lange en hoge pass. Kis heeft problemen om de bal te vangen. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iteprendo fc - Siófok 0:2

22e minuut.
Jordáki speelt de bal door. Weitner heeft problemen om de bal te vangen. Olechwierowicz onderschept slim de pass. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ... Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Jakupcsek de bal. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz rent richting de bal. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jakupcsek is nu in balbezit. Luba probeert naar een medespeler te passen. Sauh geeft de bal voor. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iteprendo fc 73%, Siófok 27%.
iteprendo fc - Siófok 0:2

61e minuut.
Jordáki heeft problemen om de bal te vangen. Weitner rent richting de bal. Luba met een sublieme pass. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz draait met de bal, schiet en ... Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ogryzek met een sublieme pass. Olechwierowicz is nu in balbezit. Szpiech is nu in balbezit. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Luba kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
iteprendo fc - Siófok 0:3

73e minuut.
Lemmens is nu in balbezit. Lemmens passt de bal in één keer door. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Luba kopt de bal weg. Daar is Kis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olechwierowicz geeft een hoge lob. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iteprendo fc - Siófok 0:4

78e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz passt de bal met de wreef. Radics rent richting de bal. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Dulkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Breznay passt de bal zonder na te denken. Weitner is nu in balbezit. Sauh maakt een afschuwelijke overtreding. Sauh krijgt een gele kaart. Weitner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Ogryzek met de inworp. Szpiech is nu in balbezit. Zahorecz speelt de bal door. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iteprendo fc 70%, Siófok 30%.
iteprendo fc - Siófok 0:4