Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botláb FC bmte
Jóleszez Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Özengin passt de bal met de wreef. Dean is nu in balbezit. Dean passt de bal zonder na te denken. Pranješ rent richting de bal. Pranješ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pranješ springt en kopt de bal. Füsti speelt de bal door. Dean kopt de bal weg. Pranješ rent richting de bal. Pranješ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Airo verovert de bal door een tackle van achteren. Airo geeft een hoge lob. Vólent heeft problemen om de bal te vangen. Özengin rent richting de bal. Özengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dean met een sublieme pass. Kintiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kintiger passt de bal zonder na te denken. Pranješ rent richting de bal. Pranješ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wydra geeft de bal voor. Daar is Pranješ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ verovert de bal door een tackle van achteren. Özengin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Vólent de bal. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Kőtörő bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin verovert de bal door een tackle van achteren. Özengin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wydra geeft een lange en hoge pass. Daar is Sági, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 2:0

33e minuut.
Füsti probeert naar een medespeler te passen. Dean kopt de bal weg. Vólent heeft problemen om de bal te vangen. Özengin rent richting de bal. Özengin draait met de bal, schiet en ... Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Airo geeft de bal voor. Pranješ kopt de bal weg. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Özengin haalt uit met een fantastische trap. Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 17%, bmte 83%.
Botláb FC - bmte 3:0

48e minuut.
Kintiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kintiger met een sublieme pass. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin haalt uit met een fantastische trap. Váncza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kintiger zal de hoekschop nemen. Wydra speelt de bal door. Özengin rent richting de bal. Özengin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kintiger verovert de bal door een tackle van achteren. Kintiger probeert naar een medespeler te passen. Pranješ is nu in balbezit. Pranješ passt de bal in één keer door. Füsti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özengin rent richting de bal. Özengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 4:0

53e minuut.
Csákányi heeft problemen om de bal te vangen. Kintiger verovert de bal door een tackle van achteren. Kintiger probeert naar een medespeler te passen. Özengin is nu in balbezit. Özengin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 5:0

54e minuut.
Tatai rent richting de bal. Tatai met een sublieme pass. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin onderschept slim de pass. Özengin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pranješ passt de bal zonder na te denken. Özengin heeft problemen om de bal te vangen. Özengin schiet op doel. Váncza probeert de bal aan de voet te houden. Füsti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Dean speelt de bal door. Wydra heeft problemen om de bal te vangen. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 6:0

65e minuut.
Klungelig pakt Özengin de bal. Özengin geeft de bal voor. Sági probeert de bal met de borst te controleren. Pranješ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranješ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 7:0

68e minuut.
Újfalusi kopt de bal weg. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan geeft een lange en hoge pass. Özengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özengin draait met de bal, schiet en ... Füsti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pranješ rent richting de bal. Pranješ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 8:0

71e minuut.
Dean kopt de bal weg. Özengin kan de bal niet met de borst controleren. Vólent rent richting de bal. Özengin onderschept slim de pass. Özengin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pranješ is nu in balbezit. Pranješ met een sublieme pass. Dean rent richting de bal. Dean probeert naar een medespeler te passen. Özengin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan probeert naar een medespeler te passen. Özengin rent richting de bal. Özengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 9:0

80e minuut.
Vólent is nu in balbezit. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Özengin is nu in balbezit. Pranješ rent richting de bal. Pranješ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 10:0

83e minuut.
Kőtörő rent richting de bal. Wydra onderschept slim de pass. Wydra speelt de bal door. Özengin rent richting de bal. Özengin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 11:0

86e minuut.
Laczi kan de bal niet met de borst controleren. Dean speelt de bal door. Özengin rent richting de bal. Özengin haalt uit met een fantastische trap. Füsti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dean speelt de bal door. Pranješ is nu in balbezit. Pranješ passt de bal zonder na te denken. Özengin is nu in balbezit. Özengin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Özengin is nu in balbezit. Özengin passt de bal met de wreef. Pranješ is nu in balbezit. Pranješ draait met de bal, schiet en ... Füsti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botláb FC - bmte 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botláb FC 26%, bmte 74%.
Botláb FC - bmte 12:0