Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya Újpesti Bivalyok
new Tactiek 433
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Devolz verovert de bal door een tackle van achteren. Minotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotis passt de bal in één keer door. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rewaj met een sublieme pass. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda draait met de bal, schiet en ... Amersberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryf probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rewaj speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Abreu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abreu krijgt een gele kaart. Funar raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazivoda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Xuân Khoa met een sublieme pass. Fock speelt de bal door. Sanchís met een sublieme pass. Seel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seel haalt uit met een fantastische trap. Aba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

24e minuut.
Ripoll is nu in balbezit. Xuân Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Khoa met een sublieme pass. Sanchís rent richting de bal. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Aba bokst de bal weg.

38e minuut.
Xuân Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee passt de bal zonder na te denken. Seel is nu in balbezit. Seel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szafor verovert de bal door een tackle van achteren. Seel is nu in balbezit. Seel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 44%, Újpesti Bivalyok 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Becskereki Gulya - Újpesti Bivalyok 0:0

46e minuut.
Kempf komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kushev is nu in balbezit. Rewaj onderschept slim de pass. Rewaj speelt de bal door. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Funar is nu in balbezit. Sanchís maakt een afschuwelijke overtreding. Funar raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazivoda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Funar rent richting de bal. Funar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Minotis rent richting de bal. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda passt de bal zonder na te denken. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Ripoll de bal. Devolz is nu in balbezit. Ripoll begaat een overtreding. Ripoll krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gazivoda passt de bal in één keer door. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi speelt de bal door. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kushev kopt de bal weg. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kushev krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bras heeft problemen om de bal te vangen. Bras geeft de bal voor. Ryf bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar onderschept slim de pass. Funar schiet op doel. Amersberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 60%, Újpesti Bivalyok 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Becskereki Gulya - Újpesti Bivalyok 0:0