Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jet Team MTK Budapest 1888
352 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ruzsa rent richting de bal. Bánhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Abaházi de bal. Abaházi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - MTK Budapest 1888 0:1

8e minuut.
Zováth speelt de bal door. Koncz rent richting de bal. Haraszti verovert de bal door een tackle van achteren. Haraszti geeft een lange en hoge pass. Újfalusi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi probeert naar een medespeler te passen. Kocsárdi rent richting de bal. Kocsárdi haalt uit met een fantastische trap. Szepesy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:1

19e minuut.
Ruzsa rent richting de bal. Bánhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánhidi met een sublieme pass. Abaházi is nu in balbezit. Abaházi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zahorecz geeft een lange en hoge pass. Dávid is nu in balbezit. Dávid geeft de bal voor. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fodor met een harde bal richting middenveld. Zováth heeft problemen om de bal te vangen. Abaházi rent richting de bal. Abaházi haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.

36e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Abaházi verovert de bal door een tackle van achteren. Zováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaházi onderschept slim de pass. Abaházi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jet Team 53%, MTK Budapest 1888 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:1

50e minuut.
Lakatos probeert de bal aan de voet te houden. Szathmári is nu in balbezit. Abaházi is nu in balbezit. Abaházi schiet op doel. Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:2

67e minuut.
Újfalusi speelt de bal door. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank rent richting de bal. Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sajó onderschept slim de pass. Sajó geeft de bal voor. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaházi rent richting de bal. Abaházi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Zováth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szathmári. Zováth raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ócsai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ócsai wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Szathmári de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:3

86e minuut.
Bánhidi met een sublieme pass. Ócsai rent richting de bal. Ócsai met een sublieme pass. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jet Team 64%, MTK Budapest 1888 36%.
Jet Team - MTK Budapest 1888 1:4