Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bánom F.C. Újpesti Bivalyok
véd Tactiek 433
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar begaat een overtreding. Funar krijgt een gele kaart. Mikuta raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikuta met een snel genomen vrije trap. Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tyrmand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazivoda is nu in balbezit. Gazivoda probeert naar een medespeler te passen. Funar is nu in balbezit. Funar schiet op doel. Mikołajczak bokst de bal weg. Daar is Zanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bánom F.C. - Újpesti Bivalyok 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Pinxten de bal. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Funar rent richting de bal. Funar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bánom F.C. - Újpesti Bivalyok 0:2

20e minuut.
Tyrmand met een sublieme pass. Ripoll is nu in balbezit. Ripoll speelt de bal door. Funar heeft problemen om de bal te vangen. Funar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Plăvoi speelt de bal door. Daar is Gazivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funar is nu in balbezit. Funar schiet op doel. Mikołajczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ripoll onderschept slim de pass. Daar is Gazivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazivoda geeft een lange en hoge pass. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gazivoda met een sublieme pass. Tyrmand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyrmand probeert naar een medespeler te passen. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zanni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fényes komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Wiatrowski is nu in balbezit. Hložek verovert de bal door een tackle van achteren. Hložek geeft de bal voor. Funar is nu in balbezit. Funar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hložek probeert de bal met de borst te controleren. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hložek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bánom F.C. 69%, Újpesti Bivalyok 31%.
Bánom F.C. - Újpesti Bivalyok 0:2

57e minuut.
Pinxten rent richting de bal. Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi passt de bal in één keer door. Gazivoda is nu in balbezit. Gazivoda haalt uit met een fantastische trap. Mikołajczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Funar rent richting de bal. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda draait met de bal, schiet en ... Mikołajczak bokst de bal weg.

73e minuut.
Bras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romeno met de inworp. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tyrmand passt de bal met de wreef. Rewaj rent richting de bal. Rewaj speelt de bal door. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bánom F.C. - Újpesti Bivalyok 0:3

78e minuut.
Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras geeft de bal voor. Gazivoda kopt de bal weg. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bánom F.C. 69%, Újpesti Bivalyok 31%.
Bánom F.C. - Újpesti Bivalyok 0:3