Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jet Team Becskereki Gulya
352 Tactiek new
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 46
poor Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


4e minuut.
McGhee speelt de bal door. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling passt de bal met de wreef. Seel heeft problemen om de bal te vangen. Fock speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fock rent richting de bal. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa passt de bal in één keer door. McGhee is nu in balbezit. McGhee schiet op doel. Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fodor met een sublieme pass. McGhee kopt de bal weg. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:1

14e minuut.
Xuân Khoa geeft een hoge lob. Seel kopt de bal weg. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:2

19e minuut.
Xuân Khoa geeft de bal voor. Haraszti heeft problemen om de bal te vangen. Fock rent richting de bal. Fock probeert naar een medespeler te passen. Seel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Farrajota bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrajota geeft de bal voor. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:3

30e minuut.
Fock probeert naar een medespeler te passen. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Seel heeft problemen om de bal te vangen. Seel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fock bereikt de bal nog maar net als eerste. Zováth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fock raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanchís komt bij de bal en schiet. Kövér kopt de bal weg. Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bölling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abreu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanchís springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kövér probeert naar een medespeler te passen. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee passt de bal met de wreef. Sanchís rent richting de bal. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jet Team 69%, Becskereki Gulya 31%.
Jet Team - Becskereki Gulya 0:4

46e minuut.
Kushev komt het veld opgelopen. Stramowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zováth is nu in balbezit. Kushev met een sublieme pass. Sanchís rent richting de bal. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Fodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:5

59e minuut.
Xuân Khoa kopt de bal weg. Sanchís rent richting de bal. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Seel is nu in balbezit. Seel haalt uit met een fantastische trap. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kövér geeft een hoge lob. Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. Fodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kövér kopt de bal weg. McGhee geeft de bal voor. Seel rent richting de bal. Seel schiet op doel. Fodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:6

67e minuut.
Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een lange en hoge pass. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Xuân Khoa speelt de bal door. Sanchís is nu in balbezit. Lakatos begaat een overtreding. Lakatos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Kushev met de inworp. Seel rent richting de bal. Seel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McGhee onderschept slim de pass. McGhee speelt de bal door. Seel rent richting de bal. Seel schiet op doel. Fodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:7

79e minuut.
Devolz is nu in balbezit. Devolz geeft de bal voor. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:8

81e minuut.
Xuân Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa passt de bal in één keer door. Sanchís rent richting de bal. Seel is nu in balbezit. Seel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fock passt de bal met de wreef. Xuân Khoa rent richting de bal. Xuân Khoa speelt de bal door. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Fodor met een harde bal richting middenveld. Daar is Sanchís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fodor trapt de bal weg. Fock kopt de bal weg. Seel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:9

90e minuut.
Kushev geeft de bal voor. Fock rent richting de bal. Seel is nu in balbezit. Seel draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jet Team - Becskereki Gulya 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jet Team 72%, Becskereki Gulya 28%.
Jet Team - Becskereki Gulya 0:10