Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Bivalyok Arriva FC
433 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 18.1
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hegedüs onderschept slim de pass. Hegedüs passt de bal zonder na te denken. Nozicska met een sublieme pass. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 1:0

4e minuut.
Rewaj passt de bal zonder na te denken. Minotis heeft problemen om de bal te vangen. Minotis passt de bal met de wreef. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hegedüs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minotis de bal. Minotis passt de bal zonder na te denken. Funar rent richting de bal. Funar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 2:0

14e minuut.
Funar probeert de bal aan de voet te houden. Gazivoda rent richting de bal. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 3:0

16e minuut.
Rewaj speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Funar passt de bal in één keer door. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Matolcsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matolcsy probeert naar een medespeler te passen. Gazivoda kopt de bal weg. Plăvoi rent richting de bal. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Minotis is nu in balbezit. Minotis passt de bal zonder na te denken. Mercz heeft problemen om de bal te vangen. Funar is nu in balbezit. Funar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 4:0

24e minuut.
Gál is nu in balbezit. Ripoll verovert de bal door een tackle van achteren. Ripoll speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Funar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Minotis speelt de bal door. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand geeft de bal voor. Daar is Kátay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Minotis controleert de bal met de borst. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi speelt de bal door. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda schiet op doel. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Funar rent richting de bal. Funar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 5:0

33e minuut.
Klungelig pakt Funar de bal. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mucsányi de bal onder controle te krijgen. Rewaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Gazivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucsányi begaat een overtreding. Gazivoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazivoda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Funar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kátay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kátay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripoll met de inworp. Gazivoda geeft de bal voor. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda met een sublieme pass. Ripoll rent richting de bal. Ripoll geeft een hoge lob. Funar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Bivalyok 18%, Arriva FC 82%.
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 5:0

50e minuut.
Gazivoda onderschept slim de pass. Gazivoda passt de bal met de wreef. Ripoll speelt de bal door. Funar is nu in balbezit. Funar draait met de bal, schiet en ... Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gazivoda springt en kopt de bal. Plăvoi geeft een hoge lob. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar haalt uit met een fantastische trap. Gazivoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 6:0

58e minuut.
Solymosi rent richting de bal. Solymosi passt de bal zonder na te denken. Szafor is nu in balbezit. Gál onderschept slim de pass. Gál draait met de bal, schiet en ... Aba bokst de bal weg.

60e minuut.
Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz geeft de bal voor. Bras kopt de bal weg. Plăvoi rent richting de bal. Rewaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rewaj met de inworp. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz passt de bal zonder na te denken. Minotis is nu in balbezit. Minotis passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tyrmand geeft een hoge lob. Kátay heeft problemen om de bal te vangen. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 7:0

66e minuut.
Minotis passt de bal in één keer door. Rewaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rewaj geeft een hoge lob. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 8:0

70e minuut.
Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi passt de bal zonder na te denken. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bras heeft problemen om de bal te vangen. Bras geeft een lange en hoge pass. Kardos heeft problemen om de bal te vangen. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Plăvoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercz is nu in balbezit. Mercz passt de bal in één keer door. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Minotis kopt de bal weg. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda passt de bal met de wreef. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rewaj is nu in balbezit. Rewaj passt de bal zonder na te denken. Plăvoi probeert de bal aan de voet te houden. Funar rent richting de bal. Funar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Bras de bal. Minotis probeert naar een medespeler te passen. Funar heeft problemen om de bal te vangen. Funar haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 9:0

82e minuut.
Plăvoi met een sublieme pass. Funar rent richting de bal. Klungelig pakt Gazivoda de bal. Gazivoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 10:0

85e minuut.
Mucsányi heeft problemen om de bal te vangen. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda met een sublieme pass. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Bivalyok 18%, Arriva FC 82%.
Újpesti Bivalyok - Arriva FC 10:0