Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karcag FC Don vanTom
védekező Tactiek vT2
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.2
very good Schieten solid
good Passen average
excellent Verdedigen poor


2e minuut.
Błażkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szkiełko de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte onderschept slim de pass. López Ufarte geeft een hoge lob. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały haalt uit met een fantastische trap. Pollák bokst de bal weg.

22e minuut.
Mielecki speelt de bal door. Labre rent richting de bal. Labre geeft de bal voor. Biały is nu in balbezit. Biały schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Palaticzky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buyle de bal. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Biały schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 1:0

27e minuut.
Mitroiu passt de bal zonder na te denken. Arghirescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palaticzky. Palaticzky krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Biały onderschept slim de pass. Voicu rent richting de bal. Voicu passt de bal zonder na te denken. Biały rent richting de bal. Biały haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 2:0

33e minuut.
Owsiany geeft een lange en hoge pass. Kárász bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu onderschept slim de pass. Voicu schiet op doel. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 3:0

45e minuut.
Labre bereikt de bal nog maar net als eerste. Labre passt de bal zonder na te denken. Buyle rent richting de bal. Biały onderschept slim de pass. Biały draait met de bal, schiet en ... Pollák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 46%, FC Don vanTom 54%.
FC Karcag - FC Don vanTom 3:0

46e minuut.
Bedino geeft een lange en hoge pass. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Szkiełko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 3:1

49e minuut.
Biały rent richting de bal. Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura geeft een hoge lob. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały rent richting de bal. Úri is nu in balbezit. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Biały schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 4:1

58e minuut.
Labre geeft de bal voor. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały haalt uit met een fantastische trap. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 5:1

59e minuut.
Jelenovics rent richting de bal. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ślepokura zijn tegenspeler op de grond. Biały raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Biały kan niet meer verder spelen. Goga komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Owsiany kopt de bal weg. Mitroiu rent richting de bal. Palaticzky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palaticzky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Žilić de bal onder controle te krijgen. Labre rent richting de bal. Labre geeft de bal voor. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Doeltrap. Femah komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Błażkiewicz speelt de bal door. Ślepokura is nu in balbezit. Goga verovert de bal door een tackle van achteren. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - FC Don vanTom 6:1

86e minuut.
Ogrodnik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 39%, FC Don vanTom 61%.
FC Karcag - FC Don vanTom 6:1