Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Córdoba CF Salgótarjáni Barátok Torna Cl
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Machos is nu in balbezit. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karádi rent richting de bal. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz schiet op doel. Nemoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Córdoba CF - Salgótarjáni Barátok Torna Cl 0:1

29e minuut.
Kereki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ködöböcz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotász zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balányi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rusvay met een snelle inworp. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Balányi begaat een overtreding. Csank wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Córdoba CF 52%, Salgótarjáni Barátok Torna Cl 48%.
Córdoba CF - Salgótarjáni Barátok Torna Cl 0:1

53e minuut.
Balányi probeert naar een medespeler te passen. Dombi rent richting de bal. Dombi passt de bal in één keer door. Angyal rent richting de bal. Angyal schiet op doel. Szegedi bokst de bal weg.

59e minuut.
Rusvay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotász met een snelle inworp. Klungelig pakt Balányi de bal. Balányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Angyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Angyal geeft een lange en hoge pass. Kótai rent richting de bal. Balányi verovert de bal door een tackle van achteren. Balányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz rent richting de bal. Machos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Córdoba CF 41%, Salgótarjáni Barátok Torna Cl 59%.
Córdoba CF - Salgótarjáni Barátok Torna Cl 0:1