Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karcag S.E. Ólajtó
védekező Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pázmándi met een sublieme pass. Ogrodnik kopt de bal weg. Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga onderschept slim de pass. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Voicu met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik schiet op doel. Pázmándi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 1:0

11e minuut.
Błażkiewicz passt de bal in één keer door. Voicu is nu in balbezit. Voicu passt de bal in één keer door. Daar is Ogrodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 2:0

13e minuut.
Daru onderschept slim de pass. Daru probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labre zal de hoekschop nemen. Goga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ogrodnik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 3:0

13e minuut.
Faigl met een sublieme pass. Lapis is nu in balbezit. Ogrodnik verovert de bal door een tackle van achteren. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Agárdi onderschept slim de pass. Voicu rent richting de bal. Voicu passt de bal in één keer door. Daar is Ogrodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 4:0

17e minuut.
Ogrodnik passt de bal in één keer door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Agárdi onderschept slim de pass. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Fenyő trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Agárdi de bal. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Goga is nu in balbezit. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Labre probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Błażkiewicz rent richting de bal. Błażkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goga de bal. Voicu rent richting de bal. Voicu draait met de bal, schiet en ... Pázmándi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
López Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Labre probeert de bal met de borst te controleren. Labre passt de bal in één keer door. Ogrodnik heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Goga heeft problemen om de bal te vangen. Voicu rent richting de bal. Voicu passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błażkiewicz met de inworp. Daar is Voicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 5:0

36e minuut.
Pázmándi met een harde bal richting middenveld. Daru kopt de bal weg. Klungelig pakt Goga de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vargha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Labre passt de bal met de wreef. Błażkiewicz met een sublieme pass. Ogrodnik speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Pázmándi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 15%, S.E. Ólajtó 85%.
FC Karcag - S.E. Ólajtó 6:0

46e minuut.
Inworp. Labre met een snelle inworp. López Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Labre geeft een hoge lob. Dvéri heeft problemen om de bal te vangen. Goga begaat een overtreding. Dvéri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dvéri kan niet meer verder spelen. Winkler komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Ogrodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerepeszki rent richting de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 7:0

61e minuut.
Błażkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Błażkiewicz geeft de bal voor. Daar is Ogrodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 8:0

64e minuut.
Winkler rent richting de bal. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Voicu probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 9:0

64e minuut.
Faigl passt de bal in één keer door. Labre speelt de bal door. López Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 10:0

66e minuut.
Mielecki komt het veld opgelopen. Biały komt het veld opgelopen. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Lapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapis passt de bal zonder na te denken. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 11:0

68e minuut.
Ogrodnik heeft problemen om de bal te vangen. Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik begaat een overtreding. Ogrodnik krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. Fenyő kopt de bal weg. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 12:0

70e minuut.
Lapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapis passt de bal in één keer door. Kerepeszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Biały schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Labre heeft problemen om de bal te vangen. Labre geeft een lange en hoge pass. Biały rent richting de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 13:0

72e minuut.
Klungelig pakt Lapis de bal. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Biały rent richting de bal. Biały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 14:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roztoczek komt het veld opgelopen. Labre met een snelle inworp. Ogrodnik probeert de bal met de borst te controleren. Ogrodnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pázmándi trapt de bal weg van het doel. Labre kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerepeszki de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Agárdi geeft een hoge lob. Szkiełko geeft een lange en hoge pass. Vargha kopt de bal weg. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Pázmándi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Voicu kopt de bal weg. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik met een sublieme pass. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. Voicu speelt de bal door. Biały heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mielecki speelt de bal door. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - S.E. Ólajtó 15:0

88e minuut.
Voicu met een sublieme pass. Ogrodnik rent richting de bal. Vargha onderschept slim de pass. Biały onderschept slim de pass. Biały draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Labre kopt de bal weg. Daru heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik geeft de bal voor. Biały springt en kopt de bal. Pázmándi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 12%, S.E. Ólajtó 88%.
FC Karcag - S.E. Ólajtó 15:0