Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Don vanTom S.E. Ólajtó
vT2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kárász rent richting de bal. Kárász geeft een lange en hoge pass. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Pázmándi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žilić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arghirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 1:0

6e minuut.
Pázmándi trapt de bal weg van het doel. Inworp. Stefanowicz met de inworp. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bujáki passt de bal met de wreef. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Owsiany is nu in balbezit. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žilić met een snelle inworp. Owsiany rent richting de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 2:0

15e minuut.
Buyle passt de bal zonder na te denken. Žilić speelt de bal door. Mitroiu kan de bal niet met de borst controleren. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Pázmándi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vargha met een sublieme pass. Inworp. Žilić met de inworp. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arghirescu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fenyő de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 3:0

36e minuut.
Daru rent richting de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 4:0

43e minuut.
Owsiany passt de bal met de wreef. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Pázmándi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Don vanTom 18%, S.E. Ólajtó 82%.
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 4:0

46e minuut.
Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu passt de bal zonder na te denken. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Pázmándi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 5:0

51e minuut.
Owsiany verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiany met een sublieme pass. Žilić met een sublieme pass. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jelenovics probeert naar een medespeler te passen. Agárdi rent richting de bal. Owsiany begaat een overtreding. Owsiany krijgt een gele kaart. Agárdi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agárdi kan niet meer verder spelen. Rózsavölgyi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mitroiu passt de bal met de wreef. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rózsavölgyi. Arghirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owsiany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Fenyő kopt de bal weg. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kárász passt de bal met de wreef. Žilić rent richting de bal. Žilić geeft de bal voor. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel. Paal! Pázmándi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 6:0

77e minuut.
Úri passt de bal zonder na te denken. Žilić is nu in balbezit. Žilić probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stefanowicz met de inworp. Klungelig pakt Owsiany de bal. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kotula geeft een lange en hoge pass. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vargha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Don vanTom 28%, S.E. Ólajtó 72%.
FC Don vanTom - S.E. Ólajtó 6:0