Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Legio Decima FC Giant
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Trecate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagginella speelt de bal door. Cancellieri met een sublieme pass. Lobina is nu in balbezit. Lobina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Faraone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trecate rent richting de bal. Trecate met een sublieme pass. Defranceschi is nu in balbezit. Defranceschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Raguseo rent richting de bal. Morgante onderschept slim de pass. Morgante met een sublieme pass. Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri haalt uit met een fantastische trap. Sartorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Circio de bal. Cunegati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegati passt de bal met de wreef. Defranceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Defranceschi draait met de bal, schiet en ... Ferillo bokst de bal weg.

41e minuut.
Trecate rent richting de bal. Gelli onderschept slim de pass. Gelli probeert naar een medespeler te passen. Menghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Legio Decima 53%, FC Giant 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Legio Decima - FC Giant 0:0

50e minuut.
Gelli speelt de bal door. Sagginella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagginella met een sublieme pass. Lobina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Morgante met de inworp. Cancellieri heeft problemen om de bal te vangen. Savoia rent richting de bal. Cancellieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cancellieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pompili rent richting de bal. Gelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gelli met een sublieme pass. Lobina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bonifaci passt de bal met de wreef. Sagginella kan de bal niet met de borst controleren. Cancellieri is nu in balbezit. Cancellieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Legio Decima - FC Giant 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Legio Decima 67%, FC Giant 33%.
A.S. Legio Decima - FC Giant 0:1