Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Animali Fantastici molo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fava speelt de bal door. Reccagni is nu in balbezit. Reccagni passt de bal in één keer door. Scambiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Scambiali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Frasca Polari is nu in balbezit. Poleto verovert de bal door een tackle van achteren. Poleto passt de bal zonder na te denken. Tognetti rent richting de bal. Tognetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stefanini kopt de bal weg. Centamori rent richting de bal. Centamori geeft de bal voor. Lanfranconi is nu in balbezit. Lanfranconi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Poleto rent richting de bal. Scaccini onderschept slim de pass. Scaccini probeert naar een medespeler te passen. Scambiali is nu in balbezit. Scambiali haalt uit met een fantastische trap. Cimmini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Animali Fantastici - molo 1:0

28e minuut.
Poleto passt de bal in één keer door. Tognetti is nu in balbezit. Met opzet legt Centamori zijn tegenspeler op de grond. Centamori krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lanfranconi speelt de bal door. Stefanini rent richting de bal. Stefanini probeert naar een medespeler te passen. Tognetti is nu in balbezit. Tognetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Animali Fantastici - molo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animali Fantastici 60%, molo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Animali Fantastici - molo 1:1

54e minuut.
Poleto met een sublieme pass. Lanfranconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranconi met een sublieme pass. Tognetti is nu in balbezit. Tognetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Biasini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pacini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reccagni is nu in balbezit. Reccagni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Animali Fantastici 55%, molo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Animali Fantastici - molo 1:1