Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeman Landia FortitudoIM
zeman 433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Fadini passt de bal in één keer door. Liuzzi is nu in balbezit. Caprioli begaat een overtreding. Caprioli krijgt een gele kaart. Liuzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Citerni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patanè maakt een snoekduik en kopt de bal. Liuzzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Citerni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tolaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Culvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Culfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Citerni met een sublieme pass. Pelè bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelè passt de bal in één keer door. Patanè rent richting de bal. Patanè schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mino met een sublieme pass. Citerni speelt de bal door. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelè rent richting de bal. Pelè draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeman Landia - FortitudoIM 1:0

23e minuut.
Citerni met een sublieme pass. Pelè is nu in balbezit. Pelè passt de bal zonder na te denken. Patanè rent richting de bal. Patanè haalt uit met een fantastische trap. Brusasco bokst de bal weg. Rigotti probeert de bal met de borst te controleren. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeman Landia - FortitudoIM 2:0

36e minuut.
Caprioli rent richting de bal. Citerni onderschept slim de pass. Citerni speelt de bal door. Patanè is nu in balbezit. Patanè draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pelè is nu in balbezit. Pelè passt de bal zonder na te denken. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeman Landia - FortitudoIM 3:0

45e minuut.
Culvan kopt de bal weg. Bellida heeft problemen om de bal te vangen. Nossa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nossa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nossa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeman Landia 36%, FortitudoIM 64%.
Zeman Landia - FortitudoIM 3:0

47e minuut.
Pelè probeert naar een medespeler te passen. Citerni rent richting de bal. Citerni met een sublieme pass. Patanè rent richting de bal. Patanè haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Caprioli is nu in balbezit. Liuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Liuzzi met een sublieme pass. Pelè rent richting de bal. Pelè draait met de bal, schiet en ... Brusasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mino geeft een hoge lob. Brusasco probeert naar een medespeler te passen. Citerni kopt de bal weg. Liuzzi is nu in balbezit. Liuzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Patanè verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigotti. Patanè is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mino met een snel genomen vrije trap. Liuzzi kopt de bal weg. Daar is Micele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liuzzi is nu in balbezit. Liuzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeman Landia - FortitudoIM 4:0

73e minuut.
Citerni rent richting de bal. Citerni passt de bal in één keer door. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Micele de bal onder controle te krijgen. Brusasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vieri speelt de bal door. Daar is Culvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelè tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Culvan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Culvan kan niet meer verder spelen. Zatta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Agnelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patanè bereikt de bal nog maar net als eerste. Patanè passt de bal met de wreef. Liuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liuzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeman Landia 29%, FortitudoIM 71%.
Zeman Landia - FortitudoIM 4:0