Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mattia Surriano Freccia Azzurra
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Zappino kopt de bal weg. Brocco is nu in balbezit. Tovagliari rent richting de bal. Brocco verovert de bal door een tackle van achteren. Brocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Luppi speelt de bal door. Potestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti onderschept slim de pass. Sorgon rent richting de bal. Sorgon schiet op doel. Pantano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tovagliari probeert de bal aan de voet te houden. Zappino verovert de bal door een tackle van achteren. Zappino speelt de bal door. Daar is Brocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Potestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere rent richting de bal. Sorgon rent richting de bal. Sorgon schiet op doel. Pantano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mattia Surriano - Freccia Azzurra 0:1

44e minuut.
Gazza met een snelle inworp. Tovagliari speelt de bal door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgon verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mattia Surriano - Freccia Azzurra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mattia Surriano 65%, Freccia Azzurra 35%.
Mattia Surriano - Freccia Azzurra 0:2

51e minuut.
Potestà is nu in balbezit. Sorgon rent richting de bal. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Potestà rent richting de bal. Potestà schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tovagliari geeft een hoge lob. Natta is nu in balbezit. Guizzardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Natta kan niet meer verder spelen. Tatangeli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Luppi met een sublieme pass. Zotti rent richting de bal. Sorgon onderschept slim de pass. Sorgon draait met de bal, schiet en ... Pantano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mattia Surriano 54%, Freccia Azzurra 46%.
Mattia Surriano - Freccia Azzurra 0:2