Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracuda Atletico Focaccia
barracuda Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kuremaa passt de bal in één keer door. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaria begaat een overtreding. Malaria krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Verderio bereikt de bal nog maar net als eerste. Verderio geeft een lange en hoge pass. Capra kopt de bal weg. Pulicelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Berg bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira probeert naar een medespeler te passen. van der Berg is nu in balbezit. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 1:0

13e minuut.
Covre bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft de bal voor. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mafrolla is nu in balbezit. Vatsa rent richting de bal. Vatsa geeft een hoge lob. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 2:0

25e minuut.
Pilo kopt de bal weg. Verderio is nu in balbezit. Verderio geeft een lange en hoge pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 3:0

28e minuut.
Pertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański speelt de bal door. van der Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Berg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Capra probeert naar een medespeler te passen. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Bassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 4:0

42e minuut.
Kuremaa rent richting de bal. Kuremaa speelt de bal door. Klungelig pakt Pulicelli de bal. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 41%, Atletico Focaccia 59%.
Barracuda - Atletico Focaccia 5:0

49e minuut.
Vatsa kan de bal niet met de borst controleren. Vatsa geeft de bal voor. Klungelig pakt Pereira de bal. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Cameran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 6:0

53e minuut.
Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Berg rent richting de bal. van der Berg passt de bal met de wreef. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 7:0

55e minuut.
Pertino speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira met een sublieme pass. van der Berg heeft problemen om de bal te vangen. van der Berg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański speelt de bal door. van der Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Berg schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Mafrolla heeft problemen om de bal te vangen. Tetwin geeft de bal voor. Pereira kopt de bal weg. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zelmański met een sublieme pass. Klungelig pakt Pulicelli de bal. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg draait met de bal, schiet en ... Bassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 8:0

68e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira met een sublieme pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Atletico Focaccia 9:0

71e minuut.
Capra is nu in balbezit. Capra passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pulicelli de bal onder controle te krijgen. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Contini rent richting de bal. Capra verovert de bal door een tackle van achteren. Capra met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Tetwin rent richting de bal. Capra speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pilo rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft de bal voor. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vatsa onderschept slim de pass. Capra is nu in balbezit. Capra passt de bal zonder na te denken. van der Berg heeft problemen om de bal te vangen. van der Berg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 32%, Atletico Focaccia 68%.
Barracuda - Atletico Focaccia 9:0