Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irpinia Calcio fc.dental team
Normal Tactiek antinfortuni
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fasani probeert naar een medespeler te passen. Gambuti probeert naar een medespeler te passen. La Vacca geeft de bal voor. Klungelig pakt Gambuti de bal. Gambuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni geeft een hoge lob. Inworp. Gennai met een snelle inworp. Fasani speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gambuti rent richting de bal. Gambuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 1:0

4e minuut.
Fasani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trivella komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Lucarelli is nu in balbezit. Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella passt de bal zonder na te denken. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Trivella is nu in balbezit. Trivella passt de bal met de wreef. Gambuti rent richting de bal. Gambuti schiet op doel. Appoggetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mezzana speelt de bal door. Monghi rent richting de bal. Baggiani met een sublieme pass. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gennai is nu in balbezit. Gennai probeert naar een medespeler te passen. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 2:0

25e minuut.
Monghi passt de bal in één keer door. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella is nu in balbezit. Trivella schiet op doel. Appoggetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 3:0

31e minuut.
Lucarelli probeert naar een medespeler te passen. La Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Vacca passt de bal met de wreef. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
La Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Vacca passt de bal met de wreef. Trivella rent richting de bal. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Appoggetti probeert naar een medespeler te passen. Mezzana kopt de bal weg. Gambuti rent richting de bal. Gambuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vigna passt de bal in één keer door. Mezzana rent richting de bal. Mezzana passt de bal zonder na te denken. Gambuti rent richting de bal. Gambuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lucarelli geeft een hoge lob. Inworp. La Vacca met een snelle inworp. Trivella heeft problemen om de bal te vangen. Trivella geeft een hoge lob. Appoggetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gambuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irpinia Calcio 15%, fc.dental team 85%.
Irpinia Calcio - fc.dental team 4:0

47e minuut.
Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana passt de bal zonder na te denken. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Appoggetti speelt de bal door. Klungelig pakt Lucarelli de bal. Gambuti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 5:0

59e minuut.
Loffa geeft een hoge lob. Inworp. La Vacca met de inworp. Trivella rent richting de bal. Trivella draait met de bal, schiet en ... Appoggetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivella speelt de bal door. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 6:0

70e minuut.
Lucarelli onderschept slim de pass. Lucarelli passt de bal in één keer door. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti schiet op doel. Appoggetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irpinia Calcio - fc.dental team 7:0

78e minuut.
Galastri met een sublieme pass. Klungelig pakt Gambuti de bal. Trivella is nu in balbezit. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gennai met de inworp. Trivella is nu in balbezit. Gambuti is nu in balbezit. Gambuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vigna speelt de bal door. Gennai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennai passt de bal in één keer door. Gambuti rent richting de bal. Gambuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irpinia Calcio 9%, fc.dental team 91%.
Irpinia Calcio - fc.dental team 7:0