Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francesco92 fc.dental team
352 Tactiek antinfortuni
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen. Lucarelli is nu in balbezit. Ursulescu rent richting de bal. Lucarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lucarelli schiet op doel. Lino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lucarelli probeert naar een medespeler te passen. Sirignano is nu in balbezit. Sirignano speelt de bal door. Ruta is nu in balbezit. Ruta haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comeyne rent richting de bal. Comeyne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Buccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccianti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guzzi de bal. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal zonder na te denken. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta draait met de bal, schiet en ... Appoggetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Del Papa rent richting de bal. Del Papa geeft een lange en hoge pass. Buccianti kopt de bal weg. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Salamida met de inworp. Comeyne rent richting de bal. Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffa passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lucarelli is nu in balbezit. Guzzi onderschept slim de pass. Comeyne rent richting de bal. Comeyne draait met de bal, schiet en ... Appoggetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 1:0

16e minuut.
Appoggetti probeert naar een medespeler te passen. Guzzi kopt de bal weg. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeyne schiet op doel. Appoggetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 2:0

19e minuut.
Guzzi heeft problemen om de bal te vangen. Guzzi met een sublieme pass. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeyne haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 3:0

20e minuut.
Massagni geeft de bal voor. Daar is Guzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lucarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Guzzi rent richting de bal. Guzzi met een sublieme pass. Daar is Comeyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeyne schiet op doel. Appoggetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 4:0

24e minuut.
Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta speelt de bal door. Salamida rent richting de bal. Salamida probeert naar een medespeler te passen. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 5:0

26e minuut.
Forko probeert naar een medespeler te passen. Buccianti probeert naar een medespeler te passen. Guzzi probeert naar een medespeler te passen. Comeyne rent richting de bal. Comeyne draait met de bal, schiet en ... Appoggetti bokst de bal weg. Ruta is nu in balbezit. Ruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 6:0

28e minuut.
Salamida geeft een lange en hoge pass. Forko heeft problemen om de bal te vangen. Forko passt de bal met de wreef. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne haalt uit met een fantastische trap. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Guzzi heeft problemen om de bal te vangen. Buccianti speelt de bal door. Guzzi speelt de bal door. Ruta is nu in balbezit. Ruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ursulescu rent richting de bal. Guzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzi passt de bal zonder na te denken. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeyne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruta is nu in balbezit. Ruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 7:0

35e minuut.
Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Comeyne is nu in balbezit. Guzzi rent richting de bal. Ruta is nu in balbezit. Ruta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Lucarelli passt de bal in één keer door. Ruta rent richting de bal. Ruta passt de bal met de wreef. Comeyne rent richting de bal. Comeyne passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Guzzi is nu in balbezit. Guzzi passt de bal zonder na te denken. Ruta is nu in balbezit. Ruta schiet op doel. Appoggetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 8:0

42e minuut.
Ruta is nu in balbezit. Ruta passt de bal in één keer door. Comeyne rent richting de bal. Comeyne schiet op doel. Appoggetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 9:0

44e minuut.
Airaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Airaldi passt de bal met de wreef. Roca rent richting de bal. Salamida is nu in balbezit. Salamida met een sublieme pass. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francesco92 13%, fc.dental team 87%.
Francesco92 - fc.dental team 9:0

47e minuut.
Lucarelli heeft problemen om de bal te vangen. Buccianti is nu in balbezit. Buccianti met een sublieme pass. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta speelt de bal door. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Airaldi rent richting de bal. Forko is nu in balbezit. Forko passt de bal in één keer door. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Guzzi kopt de bal weg. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida passt de bal met de wreef. Ruta is nu in balbezit. Ruta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guzzi met een sublieme pass. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 10:0

55e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Comeyne rent richting de bal. Comeyne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 11:0

59e minuut.
Lino trapt de bal weg van het doel. Ursulescu kopt de bal weg. Ruta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzzi rent richting de bal. Guzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Pellacani de bal. Salamida verovert de bal door een tackle van achteren. Salamida geeft een hoge lob. Forko bereikt de bal nog maar net als eerste. Forko geeft een hoge lob. Appoggetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruta rent richting de bal. Ruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 12:0

64e minuut.
Massagni probeert naar een medespeler te passen. Loffa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salamida zal de hoekschop nemen. Comeyne maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 13:0

68e minuut.
Comeyne is nu in balbezit. Guzzi is nu in balbezit. Guzzi passt de bal zonder na te denken. Ruta rent richting de bal. Ruta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 14:0

69e minuut.
Lucarelli probeert naar een medespeler te passen. Massagni speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Costantini de bal onder controle te krijgen. Del Papa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Massagni passt de bal in één keer door. Del Papa kan de bal niet met de borst controleren. Ruta geeft een hoge lob. Appoggetti probeert naar een medespeler te passen. Lucarelli met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forko zal de hoekschop nemen. Comeyne springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guzzi controleert de bal met de borst. Lucarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucarelli passt de bal zonder na te denken. Ruta rent richting de bal. Ruta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Comeyne heeft problemen om de bal te vangen. Comeyne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Salamida passt de bal in één keer door. Comeyne rent richting de bal. Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Massagni met een harde bal richting middenveld. Guzzi rent richting de bal. Lucarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Guzzi rent richting de bal. Guzzi geeft een lange en hoge pass. Appoggetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francesco92 - fc.dental team 15:0

90e minuut.
Comeyne heeft problemen om de bal te vangen. Guzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzi speelt de bal door. Comeyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeyne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francesco92 14%, fc.dental team 86%.
Francesco92 - fc.dental team 15:0