Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Polesine SS Alexa
Normal Tactiek 451
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


11e minuut.
Burgazzi rent richting de bal. Burgazzi passt de bal zonder na te denken. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... Lo Monaco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lo Monaco trapt de bal weg. Peveri kopt de bal weg. Viroli heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Baccioli rent richting de bal. Baccioli passt de bal in één keer door. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu schiet op doel. Lo Monaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Polesine - SS Alexa 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Ghiţescu de bal. Viroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... Lo Monaco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Polesine - SS Alexa 0:2

36e minuut.
Lo Monaco met een harde bal richting middenveld. Baccioli kopt de bal weg. Daar is Cirignotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu schiet op doel. Lo Monaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Polesine 73%, SS Alexa 27%.
F.C. Polesine - SS Alexa 0:2

47e minuut.
Burgazzi passt de bal met de wreef. Cirignotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giumelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap. Lo Monaco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

63e minuut.
Legato onderschept slim de pass. Legato passt de bal met de wreef. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Polesine - SS Alexa 0:3

64e minuut.
Mugherli passt de bal met de wreef. Cirignotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Boccanera is nu in balbezit. Giumelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giumelli met een sublieme pass. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Polesine - SS Alexa 0:4

88e minuut.
Burgazzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giumelli de bal. Giumelli probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu schiet op doel. Lo Monaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Polesine 79%, SS Alexa 21%.
F.C. Polesine - SS Alexa 0:4