Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. D. Ardita Farabbrutti
4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Jerušalmi de bal. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone passt de bal zonder na te denken. Găman rent richting de bal. Găman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Higueras rent richting de bal. Cucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Higueras onderschept slim de pass. Higueras geeft de bal voor. Tucaković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Torrecilla is nu in balbezit. Torrecilla speelt de bal door. Găman probeert naar een medespeler te passen. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Higueras rent richting de bal. Higueras met een sublieme pass. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković schiet op doel. Azzali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 1:0

10e minuut.
Cucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Liotto is nu in balbezit. Prędota onderschept slim de pass. Cucci verovert de bal door een tackle van achteren. Cucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Găman is nu in balbezit. Găman geeft een hoge lob. Tucaković rent richting de bal. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Azzali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 2:0

17e minuut.
Crossignani is nu in balbezit. Jerušalmi onderschept slim de pass. Jerušalmi speelt de bal door. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Azzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Găman geeft een lange en hoge pass. Annibaldi kan de bal niet met de borst controleren. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman draait met de bal, schiet en ... Azzali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chiapuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone onderschept slim de pass. Crossignani probeert naar een medespeler te passen. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Azzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

30e minuut.
Stancarone maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiapuzzi kopt de bal weg. Stancarone met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Higueras speelt de bal door. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Leonella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

35e minuut.
Cucci passt de bal zonder na te denken. Liotto rent richting de bal. Prędota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prędota krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jerušalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone is nu in balbezit. Jerušalmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Tucaković de bal. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Torrecilla speelt de bal door. Higueras is nu in balbezit. Higueras geeft een hoge lob. Stancarone is nu in balbezit. Stancarone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. D. Ardita 27%, Farabbrutti 73%.
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 3:0

49e minuut.
Higueras probeert naar een medespeler te passen. Torrecilla heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torrecilla neemt de hoekschop. Tucaković rent richting de bal. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tucaković geeft de bal voor. Higueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone geeft een lange en hoge pass. Găman kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chiapuzzi rent richting de bal. Stancarone verovert de bal door een tackle van achteren. Stancarone probeert naar een medespeler te passen. Tucaković rent richting de bal. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Azzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Torrecilla met een snelle inworp. Bramerini rent richting de bal. Găman onderschept slim de pass. Găman draait met de bal, schiet en ... Azzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Stancarone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone rent richting de bal. Stancarone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Annibaldi heeft problemen om de bal te vangen. Găman is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torrecilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković probeert de bal met de borst te controleren. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Azzali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 4:0

79e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone probeert naar een medespeler te passen. Annibaldi rent richting de bal. Găman onderschept slim de pass. Găman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 5:0

83e minuut.
Jerušalmi is nu in balbezit. Klungelig pakt Jerušalmi de bal. Jerušalmi geeft een hoge lob. Găman is nu in balbezit. Găman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Liotto rent richting de bal. Liotto probeert naar een medespeler te passen. Higueras probeert naar een medespeler te passen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman draait met de bal, schiet en ... Azzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Torrecilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Găman geeft een lange en hoge pass. Daar is Leonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. D. Ardita 30%, Farabbrutti 70%.
A. S. D. Ardita - Farabbrutti 6:0