Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cico FC A.C GIADA 1994
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Amici geeft een lange en hoge pass. Maghini is nu in balbezit. Maghini geeft een lange en hoge pass. Eliseo is nu in balbezit. Eliseo draait met de bal, schiet en ... Zendrini bokst de bal weg. Lovati is nu in balbezit. Lovati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - A.C GIADA 1994 1:0

14e minuut.
Armellin verovert de bal door een tackle van achteren. Lovati bereikt de bal nog maar net als eerste. De Minicci is nu in balbezit. Lovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreto met een snelle inworp. Candia is nu in balbezit. Candia geeft een lange en hoge pass. Eliseo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is De Minicci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovati is nu in balbezit. Lovati passt de bal in één keer door. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Balzerelli heeft problemen om de bal te vangen. La Mano is nu in balbezit. La Mano passt de bal met de wreef. Carciola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro probeert naar een medespeler te passen. Pizzimento rent richting de bal. Pizzimento geeft een lange en hoge pass. Carciola krijgt zijn hoofd ertegen. Accursio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lupatelli speelt de bal door. Pizzimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzimento probeert naar een medespeler te passen. Carciola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Accursio probeert naar een medespeler te passen. Lovati kopt de bal weg. Carciola is nu in balbezit. Carciola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cico FC - A.C GIADA 1994 1:1

36e minuut.
Balzerelli onderschept slim de pass. De Minicci bereikt de bal nog maar net als eerste. De Minicci passt de bal met de wreef. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo draait met de bal, schiet en ... Zendrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cico FC 55%, A.C GIADA 1994 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cico FC - A.C GIADA 1994 1:1

57e minuut.
Lupatelli is nu in balbezit. Eliseo verovert de bal door een tackle van achteren. Eliseo passt de bal zonder na te denken. Armellin is nu in balbezit. Armellin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eliseo rent richting de bal. Eliseo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - A.C GIADA 1994 2:1

80e minuut.
Pecoraro is nu in balbezit. Edusei is nu in balbezit. Pecoraro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edusei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Edusei kan niet meer verder spelen. Avanzati komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pizzimento passt de bal met de wreef. De Minicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovati begaat een overtreding. Lovati krijgt een gele kaart. De Minicci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cico FC 66%, A.C GIADA 1994 34%.
Cico FC - A.C GIADA 1994 2:1