Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puglia Torreglia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tosca passt de bal zonder na te denken. Gratarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorre begaat een overtreding. Melchiorre krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dimino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catarame bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarame probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pagliari de bal. Pagliari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Devizzi met een snelle inworp. Vetturini rent richting de bal. Garbati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garbati krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Catarame geeft een hoge lob. Schiavone heeft problemen om de bal te vangen. Pagliari rent richting de bal. Pagliari haalt uit met een fantastische trap. Lesina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puglia - Torreglia 1:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Gualini de bal onder controle te krijgen. Pagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorre rent richting de bal. Pagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliari haalt uit met een fantastische trap. Lesina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonati kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vetturini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Catarame springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puglia - Torreglia 2:0

34e minuut.
Trimarco is nu in balbezit. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco schiet op doel. Lucca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Militello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Garbati kopt de bal weg. Catarame heeft problemen om de bal te vangen. Catarame probeert naar een medespeler te passen. Pagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puglia 61%, Torreglia 39%.
Puglia - Torreglia 2:0

48e minuut.
Dimino geeft de bal voor. Pagliari kopt de bal weg. Melchiorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallico rent richting de bal. Gallico geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Devizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbati onderschept slim de pass. Garbati probeert naar een medespeler te passen. Lucca is nu in balbezit. Lucca schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Toffanini probeert de bal aan de voet te houden. Gratarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorre begaat een overtreding. Melchiorre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Catarame rent richting de bal. Catarame met een sublieme pass. Daar is Pagliari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagliari haalt uit met een fantastische trap. Schiavone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puglia - Torreglia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puglia 47%, Torreglia 53%.
Puglia - Torreglia 3:0