Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:47
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.022
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4877
U.C. Virtualdoria Realjoggi
DragonShiryu Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.5 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Corrado onderschept slim de pass. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri speelt de bal door. Klungelig pakt Ventre de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 1:0

7e minuut.
Boragno is nu in balbezit. Brau onderschept slim de pass. Brau probeert naar een medespeler te passen. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 2:0

10e minuut.
Brau rent richting de bal. Mammoliti is nu in balbezit. Capozzoli probeert naar een medespeler te passen. Ventre rent richting de bal. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 3:0

13e minuut.
Daar is Vedovati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedovati met een sublieme pass. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Puddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 4:0

21e minuut.
Capozzoli met een sublieme pass. Vedovati rent richting de bal. Vedovati geeft een lange en hoge pass. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vedovati geeft de bal voor. Capozzoli speelt de bal door. Bartolo heeft problemen om de bal te vangen. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bartolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbiento de bal. Vedovati met een sublieme pass. Ventre rent richting de bal. Ventre draait met de bal, schiet en ... Puddu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vedovati neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 5:0

31e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 6:0

37e minuut.
Ventre rent richting de bal. Boragno is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. Puddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 7:0

39e minuut.
Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti onderschept slim de pass. Mammoliti geeft de bal voor. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vedovati rent richting de bal. Vedovati met een sublieme pass. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Nardini probeert de bal aan de voet te houden. Puddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vedovati met een snelle inworp. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 23%, Realjoggi 77%.
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 8:0

47e minuut.
Pagliara passt de bal zonder na te denken. Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal met de wreef. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Acciaio verovert de bal door een tackle van achteren. Acciaio passt de bal zonder na te denken. Ventre rent richting de bal. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Boragno is nu in balbezit. Ventre rent richting de bal. Mammoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 9:0

69e minuut.
Argenziano rent richting de bal. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Boragno is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Puddu met een harde bal richting middenveld. Pagliara kopt de bal weg. Mammoliti heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 10:0

73e minuut.
Capozzoli speelt de bal door. Boragno is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Acciaio is nu in balbezit. Acciaio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Argenziano de bal. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pertegato passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Di Luca Nieri de bal onder controle te krijgen. Argenziano is nu in balbezit. Vedovati onderschept slim de pass. Vedovati geeft een hoge lob. Puddu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Corrado geeft een hoge lob. Buitenspel voor Fauro. Goede buitenspelval van de verdediging. Montaldo neemt vlug de vrije trap. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 20%, Realjoggi 80%.
U.C. Virtualdoria - Realjoggi 10:0