Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Interpiace cosenza 1914
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Menaldi geeft de bal voor. Inworp. Potenzieri met een snelle inworp. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Toniolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madau bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madau bereikt de bal nog maar net als eerste. Madau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Interpiace - cosenza 1914 1:0

8e minuut.
Potenzieri passt de bal met de wreef. Cozzula is nu in balbezit. Cozzula passt de bal zonder na te denken. Madau rent richting de bal. Madau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Contini met een snelle inworp. Lovera is nu in balbezit. Lovera speelt de bal door. Petrilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrilli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vezzaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Giorgini de bal. Zocca verovert de bal door een tackle van achteren. Zocca schiet op doel. Follini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Follini trapt de bal weg. Daar is Fusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozzula kopt de bal weg. Madau rent richting de bal. Madau draait met de bal, schiet en ... Toniolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellebono met de inworp. Paesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paesan geeft de bal voor. Contini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schillaci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interpiace 59%, cosenza 1914 41%.
Interpiace - cosenza 1914 1:0

56e minuut.
Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini onderschept slim de pass. Giorgini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Madau de bal. Madau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Interpiace - cosenza 1914 2:0

80e minuut.
Giorgini met een sublieme pass. Bison is nu in balbezit. Bison speelt de bal door. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vezzaro geeft een lange en hoge pass. Passador is nu in balbezit. Giorgini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passador raakt geblesseerd tijdens het duel. Vezzaro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interpiace 59%, cosenza 1914 41%.
Interpiace - cosenza 1914 2:0