Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Asuk Interpiace
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Agosta rent richting de bal. Dondoli rent richting de bal. Dondoli draait met de bal, schiet en ... Schillaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt De Zotto de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Asuk - Interpiace 1:0

12e minuut.
De Zotto kopt de bal weg. Contini geeft de bal voor. Seravalle kopt de bal weg. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Canale onderschept slim de pass. Canale probeert naar een medespeler te passen. De Zotto rent richting de bal. Agosta onderschept slim de pass. Agosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cozzula geeft een hoge lob. Arcari probeert de bal aan de voet te houden. Potenzieri is nu in balbezit. Potenzieri geeft een hoge lob. Giambelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Asuk - Interpiace 1:1

38e minuut.
Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Catacchio passt de bal met de wreef. Agosta rent richting de bal. Agosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Asuk - Interpiace 2:1

44e minuut.
Bison rent richting de bal. Bison met een sublieme pass. Seravalle rent richting de bal. Potenzieri onderschept slim de pass. Potenzieri geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Asuk - Interpiace 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Asuk 43%, Interpiace 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Asuk - Interpiace 2:2

47e minuut.
Madau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ricchi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bison verovert de bal door een tackle van achteren. Bison met een sublieme pass. Arcari rent richting de bal. Ricchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Giambelli trapt de bal weg. Klungelig pakt Bison de bal. Cozzula rent richting de bal. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Beccaria rent richting de bal. Beccaria geeft een lange en hoge pass. Bison heeft problemen om de bal te vangen. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula schiet op doel. Giambelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cria probeert naar een medespeler te passen. Catacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Catacchio speelt de bal door. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Canale rent richting de bal. Petrilli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrilli speelt de bal door. Cozzula rent richting de bal. Cozzula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Asuk 53%, Interpiace 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Asuk - Interpiace 2:2