Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:46
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.022
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4457
U.C. Virtualdoria Cagliari A.F.C
DragonShiryu Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 16.6
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Zavattari rent richting de bal. Zavattari geeft een hoge lob. Di Luca Nieri kopt de bal weg. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno schiet op doel. Carciola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Bampa de bal onder controle te krijgen. Carciola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ventre is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Adatte met een sublieme pass. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Merader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Boragno is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zavattari de bal onder controle te krijgen. Boragno is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Adatte met een snelle inworp. Vedovati rent richting de bal. Zavattari verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 1:0

21e minuut.
Di Luca Nieri speelt de bal door. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Merader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boragno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boragno kan niet meer verder spelen. Kwok On komt het veld opgelopen. Ventre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 2:0

23e minuut.
Bampa rent richting de bal. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri speelt de bal door. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Merader trapt de bal weg van het doel. Tavano kopt de bal weg. Ventre is nu in balbezit. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On draait met de bal, schiet en ... Paal! Carciola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Adatte passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Kwok On rent richting de bal. Kwok On haalt uit met een fantastische trap. Carciola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Adatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Adatte met een sublieme pass. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel. Carciola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 3:0

36e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 4:0

38e minuut.
Zagorda kopt de bal weg. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Kwok On rent richting de bal. Kwok On schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 19%, Cagliari A.F.C 81%.
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 5:0

46e minuut.
Lopez passt de bal in één keer door. Zaccagnino heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok On schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 6:0

48e minuut.
Adatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok On haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vedovati onderschept slim de pass. Vedovati passt de bal met de wreef. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Merader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pertegato rent richting de bal. Pertegato passt de bal met de wreef. Ventre heeft problemen om de bal te vangen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 7:0

58e minuut.
Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Adatte rent richting de bal. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kwok On is nu in balbezit. Cortinovi rent richting de bal. Kwok On verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 8:0

61e minuut.
Inworp. Pagliara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedovati met een sublieme pass. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre onderschept slim de pass. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On haalt uit met een fantastische trap. Carciola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 9:0

66e minuut.
Ventre passt de bal in één keer door. Adatte rent richting de bal. Adatte passt de bal in één keer door. Daar is Kwok On, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok On haalt uit met een fantastische trap. Carciola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 10:0

70e minuut.
Adatte passt de bal met de wreef. Zavattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On rent richting de bal. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. Carciola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Merader heeft problemen om de bal te vangen. Ventre is nu in balbezit. Kwok On rent richting de bal. Kwok On schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 11:0

75e minuut.
Klungelig pakt Giannichi de bal. Adatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Adatte passt de bal zonder na te denken. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Giannichi is nu in balbezit. Adatte verovert de bal door een tackle van achteren. Adatte met een sublieme pass. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri speelt de bal door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. Carciola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 12:0

86e minuut.
Adatte is nu in balbezit. Adatte passt de bal zonder na te denken. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 10%, Cagliari A.F.C 90%.
U.C. Virtualdoria - Cagliari A.F.C 13:0