Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latti dozzi tricasejuve
rob Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Fanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascella verovert de bal door een tackle van achteren. Mascella geeft een lange en hoge pass. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Amerini is nu in balbezit. Amerini geeft een lange en hoge pass. Karakoçoğlu kopt de bal weg. Malnati probeert naar een medespeler te passen. Amerini heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karakoçoğlu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malnati rent richting de bal. Malnati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - tricasejuve 1:0

35e minuut.
Bonini is nu in balbezit. Bonini passt de bal in één keer door. Occulto is nu in balbezit. Malnati rent richting de bal. Malnati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latti dozzi 57%, tricasejuve 43%.
Latti dozzi - tricasejuve 1:0

50e minuut.
Galantino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonini heeft problemen om de bal te vangen. Pittore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pittore moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pittore schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bonini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bonini kan niet meer verder spelen. Valenti komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Galluzzi is nu in balbezit. Fanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluzzi onderschept slim de pass. Galluzzi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Leopardi met een snelle inworp. Karakoçoğlu rent richting de bal. Karakoçoğlu passt de bal zonder na te denken. Bükey rent richting de bal. Bükey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - tricasejuve 2:0

80e minuut.
Obrovac geeft een hoge lob. Bükey probeert de bal aan de voet te houden. Micheli rent richting de bal. Bükey onderschept slim de pass. Bükey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Valenti is nu in balbezit. Malnati verovert de bal door een tackle van achteren. Malnati passt de bal zonder na te denken. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latti dozzi 32%, tricasejuve 68%.
Latti dozzi - tricasejuve 2:0