Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamb International Caffarella
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Belmonte geeft een lange en hoge pass. Culoso heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte rent richting de bal. Culoso onderschept slim de pass. Culoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Andreatta haalt uit met een fantastische trap. Padronaggio speelt de bal door. Funari kopt de bal weg. Andreatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Torretti probeert naar een medespeler te passen. Pancaldi is nu in balbezit. Pancaldi met een sublieme pass. Culoso rent richting de bal. Culoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamb International - Caffarella 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamb International 45%, Caffarella 55%.
Tamb International - Caffarella 1:0

47e minuut.
Giraudi trapt de bal weg van het doel. Dolmeta kopt de bal weg. Giuggia heeft problemen om de bal te vangen. Magaletta is nu in balbezit. Magaletta haalt uit met een fantastische trap. Giraudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Padronaggio speelt de bal door. Carciola kopt de bal weg. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Culoso is nu in balbezit. Culoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Funari bereikt de bal nog maar net als eerste. Funari geeft de bal voor. Trasforini rent richting de bal. Trasforini schiet op doel. Ramazzotti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Demarchi is nu in balbezit. Demarchi passt de bal zonder na te denken. Magaletta is nu in balbezit. Magaletta draait met de bal, schiet en ... Giraudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tamb International - Caffarella 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamb International 51%, Caffarella 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tamb International - Caffarella 1:1