Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nivek Team D.C. United
antiinfo Tactiek 4312
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 30.5
average Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Doeltrap. Chęcielewski met een harde bal richting middenveld. Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Chiu speelt de bal door. Skjærvold rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chi Chiu neemt de hoekschop. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Chęcielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Skjærvold de bal. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:1

7e minuut.
Mańkowski passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chi Chiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel. Chęcielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Witczak onderschept slim de pass. Witczak speelt de bal door. Skjærvold is nu in balbezit. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul schiet op doel. Chęcielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:2

12e minuut.
Chi Chiu met een snelle inworp. Uusipaavalniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusipaavalniemi probeert naar een medespeler te passen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Chęcielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skjærvold rent richting de bal. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:3

17e minuut.
Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch speelt de bal door. Skjærvold rent richting de bal. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap. Chęcielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mańkowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Chiu met de inworp. Uusipaavalniemi geeft de bal voor. Raoul kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal met de wreef. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:4

22e minuut.
Chi Chiu probeert naar een medespeler te passen. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold probeert naar een medespeler te passen. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Raoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:5

23e minuut.
Balla met een sublieme pass. Mańkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mańkowski onderschept slim de pass. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold schiet op doel. Chęcielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mańkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krauch met een snelle inworp. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Balla rent richting de bal. Fred schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balla raakt geblesseerd tijdens het duel. Balla met een snel genomen vrije trap. Mańkowski met een sublieme pass. Skjærvold is nu in balbezit. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chi Chiu is nu in balbezit. Chi Chiu passt de bal in één keer door. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ... Chęcielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nivek Team 77%, D.C. United 23%.
Nivek Team - D.C. United 0:6

49e minuut.
Krauch onderschept slim de pass. Krauch geeft de bal voor. Skjærvold kan de bal niet met de borst controleren. Skjærvold draait met de bal, schiet en ... Chęcielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:7

52e minuut.
Uusipaavalniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uusipaavalniemi met een sublieme pass. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:8

56e minuut.
Krauch kopt de bal weg. Uusipaavalniemi rent richting de bal. Uusipaavalniemi met een sublieme pass. Skjærvold heeft problemen om de bal te vangen. Skjærvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Remolcoy probeert naar een medespeler te passen. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi passt de bal in één keer door. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:9

60e minuut.
Krauch rent richting de bal. Raoul rent richting de bal. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chi Chiu rent richting de bal. Chi Chiu passt de bal met de wreef. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel. Chęcielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:10

69e minuut.
Krauch kopt de bal weg. Uusipaavalniemi speelt de bal door. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Witczak kopt de bal weg. Uusipaavalniemi met een sublieme pass. Raoul is nu in balbezit. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mannini passt de bal in één keer door. Inworp. Chi Chiu met de inworp. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chi Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raoul de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nivek Team - D.C. United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nivek Team 84%, D.C. United 16%.
Nivek Team - D.C. United 0:11