Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saetta VAED F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Autiero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cimarrusto de bal. Utzeri speelt de bal door. Stara heeft problemen om de bal te vangen. Stara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tribuzio rent richting de bal. Cimarrusto rent richting de bal. Tribuzio probeert naar een medespeler te passen. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musumarra met een snelle inworp. Foglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglia geeft de bal voor. Stara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Luca is nu in balbezit. De Luca haalt uit met een fantastische trap. Bonacorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Conforti controleert de bal met de borst. Morellato rent richting de bal. Morellato probeert naar een medespeler te passen. Conforti is nu in balbezit. Conforti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 0:2

30e minuut.
Giannicchi is nu in balbezit. Giannicchi geeft een lange en hoge pass. Musumarra rent richting de bal. Durazzi onderschept slim de pass. Durazzi geeft een lange en hoge pass. Bagat bokst de bal weg. Perugino is nu in balbezit. Perugino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 1:2

41e minuut.
Vercelli met een snelle inworp. Foglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglia geeft een lange en hoge pass. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Morellato probeert de bal met de borst te controleren. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri speelt de bal door. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 73%, VAED F.C. 27%.
saetta - VAED F.C. 1:2

58e minuut.
Foglia speelt de bal door. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri haalt uit met een fantastische trap. Carmeli probeert de bal aan de voet te houden. Bonacorsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Cimarrusto geeft een hoge lob. Collinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Fontanazza zijn tegenspeler op de grond. Fontanazza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Bonacorsi met een sublieme pass. Foglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmeli de bal. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara draait met de bal, schiet en ... Bonacorsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 1:3

79e minuut.
Alieri geeft een hoge lob. Daar is Carmeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato onderschept slim de pass. Morellato geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De Luca passt de bal met de wreef. Utzeri rent richting de bal. Utzeri passt de bal met de wreef. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 1:4

88e minuut.
Cimarrusto passt de bal in één keer door. Vercelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercelli speelt de bal door. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannicchi is nu in balbezit. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Stara schiet op doel. Carmeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - VAED F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 53%, VAED F.C. 47%.
saetta - VAED F.C. 1:5