Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROCCA PRIORA Atletico Noventana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bertolo rent richting de bal. Galvanini verovert de bal door een tackle van achteren. Carti speelt de bal door. Bombelli rent richting de bal. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bertolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertolo geeft de bal voor. Daar is Lucarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussu rent richting de bal. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Della Mora Ciale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROCCA PRIORA - Atletico Noventana 1:0

19e minuut.
Lussu probeert naar een medespeler te passen. Bertolo rent richting de bal. Bertolo passt de bal met de wreef. Lussu rent richting de bal. Lussu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Iaboni passt de bal zonder na te denken. Curotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Curotti met een sublieme pass. Lussu rent richting de bal. Lussu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Del Gamba met een sublieme pass. Gamberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamberini passt de bal in één keer door. Bombelli rent richting de bal. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Selighini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS ROCCA PRIORA - Atletico Noventana 1:1

39e minuut.
Catalano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amendolea met een snelle inworp. Gamberini rent richting de bal. Gamberini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Coscarelli met een sublieme pass. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasca is nu in balbezit. Bombelli onderschept slim de pass. Bombelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROCCA PRIORA - Atletico Noventana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 53%, Atletico Noventana 47%.
AS ROCCA PRIORA - Atletico Noventana 1:2

54e minuut.
Marconetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbacci is nu in balbezit. Marconetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marconetti krijgt een gele kaart. Barbacci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barbacci kan niet meer verder spelen. Ciriaci komt het veld opgelopen. Curotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Del Gamba met een sublieme pass. Gamberini rent richting de bal. Gamberini passt de bal in één keer door. Bombelli is nu in balbezit. Bombelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Carti speelt de bal door. Daar is Del Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Gamba passt de bal met de wreef. Bombelli rent richting de bal. Bombelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Galvanini de bal onder controle te krijgen. Bertolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lussu de bal. Lussu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Coscarelli rent richting de bal. Coscarelli geeft een lange en hoge pass. Marconetti geeft een lange en hoge pass. Bombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marasca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Marconetti geeft een lange en hoge pass. Coscarelli is nu in balbezit. Coscarelli geeft een lange en hoge pass. Lussu rent richting de bal. Lussu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iaboni geeft de bal voor. Inworp. Amendolea met de inworp. Gamberini rent richting de bal. Gamberini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sabbadini speelt de bal door. Virzi is nu in balbezit. Bertolo begaat een overtreding. Bertolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 54%, Atletico Noventana 46%.
AS ROCCA PRIORA - Atletico Noventana 1:2