Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagrime Amare AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Flandina probeert de bal met de borst te controleren. Curotti is nu in balbezit. Curotti speelt de bal door. Lussu rent richting de bal. Lussu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Cordoni is nu in balbezit. Carti verovert de bal door een tackle van achteren. Carti met een sublieme pass. Lussu is nu in balbezit. Lussu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Flandina rent richting de bal. Lussu verovert de bal door een tackle van achteren. Curotti is nu in balbezit. Curotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Curotti is nu in balbezit. Lussu rent richting de bal. Curotti rent richting de bal. Lussu rent richting de bal. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Besani met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Carti de bal. Petza speelt de bal door. Scalas rent richting de bal. Scalas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Todero bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero passt de bal zonder na te denken. Daar is Flandina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 0:1

15e minuut.
Curotti onderschept slim de pass. Curotti geeft de bal voor. Todero is nu in balbezit. Lussu onderschept slim de pass. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Besani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bertolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carti rent richting de bal. Carti probeert naar een medespeler te passen. Curotti is nu in balbezit. Curotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tamoni verovert de bal door een tackle van achteren. Carti rent richting de bal. Carti speelt de bal door. Lussu rent richting de bal. Lussu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Melini rent richting de bal. Melini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marasca de bal. Scalas is nu in balbezit. Scalas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 1:1

44e minuut.
Carti geeft de bal voor. Tamoni rent richting de bal. Met opzet legt Bertolo zijn tegenspeler op de grond. Tamoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Todero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagrime Amare 59%, AS ROCCA PRIORA 41%.
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 2:1

50e minuut.
Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu schiet op doel. Besani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 2:2

64e minuut.
Todero rent richting de bal. Bertolo onderschept slim de pass. Bertolo met een sublieme pass. Curotti rent richting de bal. Curotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tamoni met een sublieme pass. Petza rent richting de bal. Petza passt de bal zonder na te denken. Scalas is nu in balbezit. Scalas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Todero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzio passt de bal in één keer door. Lussu rent richting de bal. Lussu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Flandina probeert naar een medespeler te passen. Petza heeft problemen om de bal te vangen. Petza probeert naar een medespeler te passen. Scalas is nu in balbezit. Scalas haalt uit met een fantastische trap. Selighini bokst de bal weg.

79e minuut.
Sabbadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Flandina onderschept slim de pass. Flandina met een sublieme pass. Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagrime Amare 56%, AS ROCCA PRIORA 44%.
Lagrime Amare - AS ROCCA PRIORA 3:2