Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Pisa1909 Catania calcio 46
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesano rent richting de bal. Metra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montesano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ballotta met een sublieme pass. Foresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresta probeert naar een medespeler te passen. Montesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - Catania calcio 46 1:0

34e minuut.
Porrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro begaat een overtreding. Porrato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marsilio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Danero kopt de bal weg. Facincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Facincani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rodomonti speelt de bal door. Guerini is nu in balbezit. Guerini probeert naar een medespeler te passen. Montesano rent richting de bal. Montesano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 45%, Catania calcio 46 55%.
A.C.Pisa1909 - Catania calcio 46 1:0

70e minuut.
Marsilio speelt de bal door. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodomonti onderschept slim de pass. Guerini is nu in balbezit. Guerini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Metra is nu in balbezit. Montesano is nu in balbezit. Metra onderschept slim de pass. Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 53%, Catania calcio 46 47%.
A.C.Pisa1909 - Catania calcio 46 1:0