Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania calcio 46 AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Della Casa geeft de bal voor. Porrato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marasca. Porrato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cotza komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lussu passt de bal met de wreef. Batistuta rent richting de bal. Curotti onderschept slim de pass. Curotti schiet op doel. Di Venere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 0:1

18e minuut.
Cotza verovert de bal door een tackle van achteren. Cotza met een sublieme pass. Cirio rent richting de bal. Cirio haalt uit met een fantastische trap. Selighini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 1:1

34e minuut.
Cotza passt de bal met de wreef. Marasca geeft de bal voor. Cusillo rent richting de bal. Ciriaci rent richting de bal. Ciriaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania calcio 46 50%, AS ROCCA PRIORA 50%.
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 1:2

50e minuut.
Carti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti geeft een lange en hoge pass. Metra heeft problemen om de bal te vangen. Lussu is nu in balbezit. Lussu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Curotti onderschept slim de pass. Veranoli onderschept slim de pass. Veranoli probeert naar een medespeler te passen. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cirio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cotza de bal. Coscarelli rent richting de bal. Cotza verovert de bal door een tackle van achteren. Cotza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cusillo heeft problemen om de bal te vangen. Ciriaci verovert de bal door een tackle van achteren. Ciriaci met een sublieme pass. Lussu rent richting de bal. Lussu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marasca kopt de bal weg. Della Casa met een sublieme pass. Metra rent richting de bal. Lussu verovert de bal door een tackle van achteren. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Di Venere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lussu is nu in balbezit. Lussu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania calcio 46 56%, AS ROCCA PRIORA 44%.
Catania calcio 46 - AS ROCCA PRIORA 1:3