Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigbeng saetta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Durazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camurani is nu in balbezit. Arvia verovert de bal door een tackle van achteren. Arvia geeft een hoge lob. Calzarossa kopt de bal weg. Cinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - saetta 0:1

14e minuut.
Vesce geeft de bal voor. Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato maakt een afschuwelijke overtreding. Morellato krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Marazza rent richting de bal. Marazza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Durazzi de bal onder controle te krijgen. Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 60%, saetta 40%.
Bigbeng - saetta 0:1

64e minuut.
Arvia rent richting de bal. De Groen onderschept slim de pass. De Groen passt de bal in één keer door. Canziani is nu in balbezit. Canziani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Arvia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrichello komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camurani met een snelle inworp. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello rent richting de bal. Barrichello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Altieri haalt uit met een fantastische trap. Carmeli met een sublieme pass. Daar is Cimarrusto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moca rent richting de bal. Moca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Altieri onderschept slim de pass. Altieri speelt de bal door. Canziani rent richting de bal. Canziani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Furnari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bigbeng - saetta 1:1

88e minuut.
Moca is nu in balbezit. Perugino verovert de bal door een tackle van achteren. Perugino passt de bal in één keer door. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Restivo probeert naar een medespeler te passen. Moca rent richting de bal. Moca probeert naar een medespeler te passen. Canziani is nu in balbezit. Canziani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 45%, saetta 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bigbeng - saetta 1:1