Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c.u.c. VirtualDoria
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Inworp. Scarso met de inworp. Valseriati is nu in balbezit. Iacopo verovert de bal door een tackle van achteren. Iacopo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valseriati heeft problemen om de bal te vangen. Iacopo rent richting de bal. Spotorno rent richting de bal. Iacopo rent richting de bal. Iacopo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Licini de bal. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valseriati krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Valseriati rent richting de bal. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo passt de bal in één keer door. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel. Figallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Radaelli rent richting de bal. Iacopo verovert de bal door een tackle van achteren. Iacopo met een sublieme pass. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 61%, VirtualDoria 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c.u.c. - VirtualDoria 0:0

51e minuut.
Cria rent richting de bal. Caruggi verovert de bal door een tackle van achteren. Caruggi passt de bal in één keer door. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel. Figallo bokst de bal weg.

59e minuut.
Caruggi passt de bal zonder na te denken. Zimelli is nu in balbezit. Zimelli geeft de bal voor. Reggiardi geeft een hoge lob. Rubini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tisci met een harde bal richting middenveld. Caruggi kopt de bal weg. Bucchero is nu in balbezit. Spotorno verovert de bal door een tackle van achteren. Spotorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caruggi kopt de bal weg. Zimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimelli speelt de bal door. Spotorno heeft problemen om de bal te vangen. Spotorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c.u.c. - VirtualDoria 0:1

72e minuut.
Klungelig pakt Marzi de bal. Ciriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marzi. Marzi krijgt een gele kaart. Ciriaco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valseriati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciriaco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Marzi de bal. Licini rent richting de bal. Licini passt de bal met de wreef. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bucchero geeft de bal voor. Licini bereikt de bal nog maar net als eerste. Licini passt de bal zonder na te denken. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c.u.c. - VirtualDoria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 48%, VirtualDoria 52%.
S.s.c.u.c. - VirtualDoria 0:2