Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Pisa1909 AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Coscarelli is nu in balbezit. Coscarelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tabarelli onderschept slim de pass. Carti is nu in balbezit. Carti passt de bal zonder na te denken. Guerini is nu in balbezit. Guerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - AS ROCCA PRIORA 1:0

19e minuut.
Carti rent richting de bal. Daar is Guerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerini passt de bal in één keer door. Gherardo is nu in balbezit. Gherardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Carti de bal onder controle te krijgen. Coscarelli rent richting de bal. Guerini begaat een overtreding. Guerini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 46%, AS ROCCA PRIORA 54%.
A.C.Pisa1909 - AS ROCCA PRIORA 1:0

50e minuut.
Catalano is nu in balbezit. Gherardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherardo heeft problemen om de bal te vangen. Gherardo schiet op doel. Selighini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - AS ROCCA PRIORA 2:0

65e minuut.
Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti verovert de bal door een tackle van achteren. Carti passt de bal zonder na te denken. Bertolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guerini is nu in balbezit. Guerini passt de bal zonder na te denken. Marasca is nu in balbezit. Gherardo is nu in balbezit. Gherardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guerini is nu in balbezit. Marasca onderschept slim de pass. Marasca passt de bal in één keer door. Gherardo controleert de bal met de borst. Gherardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tabarelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Marasca de bal onder controle te krijgen. Gherardo rent richting de bal. Gherardo draait met de bal, schiet en ... Selighini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - AS ROCCA PRIORA 3:0

86e minuut.
Barbacci met een sublieme pass. Curotti rent richting de bal. Curotti passt de bal in één keer door. Lussu heeft problemen om de bal te vangen. Lussu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 61%, AS ROCCA PRIORA 39%.
A.C.Pisa1909 - AS ROCCA PRIORA 3:0